Installatiebedrijf
Hesselink Technische Vakhandel Bart in
Losser



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Hesselink Technische Vakhandel Bart
het Egbertink 27
7582DJ Losser

tel: 06-24237333

Extra informatie

Bart Hesselink   
Het adres voor uw sanitair en c.v.-installaties. 
Of het nu gaat om de montage van een c.v. installatie of een complete renovatie van badkamer of leidingwerk, Bart Hesselink kan het voor u verzorgen. Kenmerkend voor Bart Hesselink techniek is de persoonlijke aandacht en vakkundigheid. 
 
CV installaties: Wij maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van c.v. installaties. Wij vervangen en installeren uw c.v. installatie op zo'n efficient mogelijke en goed werkende manier. Naast de gewone c.v. installatie kan Bart Hesselink u ook voorzien van c.v. ketels, vloerverwarming en andere verwarmingssystemen. 
 
Sanitair: Bart Hesselink Techniek is gespecialiseerd in het monteren en leveren van het sanitair in uw badkamer of andere ruimten. De in te richten ruimte zal ter plaatse worden bekeken en aan de hand daarvan zal u een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd worden. Als u akkoord gaat met de offerte zal er definitief besproken worden wanneer de levering en de installatie plaatsvindt, om zo uw wensen in vervulling te laten gaan. 
 
CV ketels: Wat velen niet weten is dat een verwarmingsketel, die ouder is dan tien jaar, vaak is uitgevoerd met verouderde technieken. Hierdoor loopt u het risico van een onnodig hoog energieverbruik. 
Bovendien neemt de kans op mankementen toe, met hogere onderhoudskosten als gevolg. Wij leveren en installeren complete CV-installaties. 
 
Graag geeft Bart Hesselink u een eerlijk en goed advies over de uiteenlopende mogelijkheden zoals het verschil in c.v.-ketel en combi-ketels. Uiteraard wordt een volledig advies gegeven over het benodigde vermogen van de installatie en beste plaatsing daarvan.