Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Apol in
Loppersum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Veldzicht 13
9919 KH Loppersum

tel: 0596 572689

Extra informatie

Installatiebedrijf Apol is een veelzijdig installatiebedrijf met ruime ervaring.  In 1958 kocht Eltje Apol het bedrijf van Jan Zeedijk en sindsdien is het bedrijf in handen van de familie Apol. In 1985 nam Bernard Apol het bedrijf op zijn beurt over van zijn vader, samen met zijn vrouw Janny. Sinds 1 januari 2011 is de derde generatie Apol: zoon Ernst-Jan toegetreden tot het familie bedrijf.  
 
In ruim een halve eeuw heeft de generatie Apol ervaring en kennis opgebouwd en is mee gegroeid met de ontwikkelingen van de tijd. In de jaren zestig adviseerde men nog in lage druk tanks en hydrofoors. Tegenwoordig geeft men eerlijke en betrouwbare voorlichting en advies over bijvoorbeeld aardwarmtepompen en HR ketels. Apol Installatietechniek levert en installeert de nieuwste sanitaire voorzieningen, verwarming en doet al het voorhanden zijnde loodgietwerk. 
 
Apol Installatietechniek werkt in de bouw, voor woningbouwstichtingen en particulieren. 
 
Goed in oud en nieuw 
 
Apol Installatietechniek is een modern bedrijf, maar beheerst ook het oude ambacht zoals het verwerken van zink en koper op daken en dakgoten. Het installatiebedrijf heeft meegewerkt aan verschillende restauratieprojecten in de provincie Groningen en past de oude technieken nog altijd toe in nieuwbouwprojecten. 
 
Het installatiebedrijf, gevestigd in Loppersum, heeft zijn werkgebied voornamelijk tussen de stad Groningen en Delfzijl. Kennis en expertise worden toegepast in nieuwbouwprojecten en in bestaande gebouwen. De ruime ervaring en vakmanschap van Apol is bekend tot ver buiten Groningen. Apol Installatietechniek denkt mee in de voorgelegde situaties en zoekt naar creatieve en passende oplossingen. 
 
Installatiebedrijf Apol is opgenomen in het register van SEI (Stichting Erkenning Installatietechniek)