Installatiebedrijf
Ham Technische Installatie BV in
LopikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Ham Technische Installatie BV
Ambachtsweg 1
3411MJ Lopik

tel: 0348-558190

Extra informatie

Over ons   
HAM Technische Installatie is al sinds 1979 een begrip in Lopik en de Lopikerwaard. We werken inmiddels met een team van ruim twintig vaste medewerkers en een vaste kring van flexibele specialisten in de regio en de hele Randstad. Als familiebedrijf staan we bekend als betrouwbaar en flexibel, met snelle service. In 2014 gaf Jan van der Ham het stokje door aan zoon Arjan van der Ham. Als u iets te installeren heeft, belt u ons. Wij regelen het. 
 
Over Ons Team 
 
De kracht van HAM Technische Installatie is het goed opgeleide en gemotiveerde team van vakmensen, die al jarenlang bij ons in dienst zijn. Ze houden van hun vak en weten hoe ze onverwachte zaken moeten oplossen. Ze denken mee, zijn flexibel en oplossingsgericht. Goede onderlinge samenwerking en communicatie versterken de betrokkenheid bij onze klanten en ons bedrijf.