Installatiebedrijf
Viltoonen Installaties BV in
Linne
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VViltoonen Installaties BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Viltoonen Installaties BV
Oudeweg 80
6067 CA Linne

tel: 0475-460306

Extra informatie

Het meest complete installatiebedrijf van Limburg    
Viltoonen heeft namelijk alles in huis als het gaat om installatie- en elektrotechniek, loodgieterswerk en duurzame energiebronnen. Maar ook service en onderhoudswerkzaamheden behoren tot onze dienstverlening. 
 
Evenals een deskundige kijk op producten als CV-ketels, airco’s, ventilatiesystemen, zonnepanelen en warmtepompen. 
 
Elektro- en installatietechniek in Roermond en omstreken 
 
Technisch installatiebedrijf Viltoonen is gevestigd in Linne en is actief in Roermond, Venlo, Sittard en omstreken. Doordat ons team bestaat uit vaklui met diverse specialismes, kunt u altijd rekenen op hulp en advies. Of het nu gaat om installatie- of renovatiewerkzaamheden. En of het nu gaat om sanitair, temperatuurregeling of verlichting. 
 
Uw installateur in regio Limburg  
 
Een jonge onderneming met een vracht aan ervaring. Zo is Installatiebedrijf Viltoonen het best te omschrijven. Het technische installatiebedrijf dat ook loodgieterswerkzaamheden levert, is namelijk ontstaan uit een samenvoeging van Installatiebedrijf Toonen uit Wijchen (Gelderland) en Electro Van Montfort uit Linne (Limburg). Twee gerenommeerde bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.  
 
Samenwerking installateur en elektricien levert continuïteit en diversiteit 
 
De samenwerking tussen de twee bedrijven zorgt ervoor dat Viltoonen problemen overziet en een diversiteit aan werkzaamheden aan kan pakken. Het team bestaat uit allround installateurs, monteurs en elektriciens die zorgen voor continuïteit en daadkracht. Dat kenmerkt ons teamverband. De kennis strekt zich van het installeren van CV-installaties, ventilatiesystemen, airco’s en zonnepanelen tot het aanleggen van elektriciteitskabels en gas- en waterleidingen. Dit zorgt ervoor dat u altijd zo snel mogelijk en op de juiste wijze geholpen wordt. Vraag ons dus gerust om hulp bij installatie-en renovatiewerkzaamheden of storingen. 
 
Service bij storingen  
 
Heeft u een storing, bijvoorbeeld aan uw CV-ketel of warmwaterinstallatie? Dan staat Viltoonen direct voor u klaar. Een telefoontje naar 0475-460305 en onze servicedienst komt bij u langs om het probleem te verhelpen. 
 
Onderhoudscontract 
 
Als onze klant kunt u gebruik maken van een onderhoudsabonnement. Dit contract sluit u af voor een bepaalde periode die we in overleg vaststellen. Mocht u dan onverhoopt een storing hebben aan uw verwarmingsketel, dan weet u zeker dat dit snel en kosteloos verholpen wordt. In dit serviceabonnement kunt u ook zaken als extra onderhoud en de levering van nieuwe onderdelen laten garanderen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze servicedienst. 
 
Beheersysteem, voor uw gemak 
 
Grote bedrijven hebben vaak te maken met meerdere installaties en daardoor met ingewikkelde systemen. Dankzij het gebouwbeheersysteem is Viltoonen in staat om deze installaties op afstand aan te sturen, problemen onmiddellijk te signaleren en te verhelpen. Het beheersysteem kan eenvoudig geïnstalleerd worden en biedt u veiligheid en zekerheid. Bovendien levert het systeem veel informatie over de betreffende installaties, waardoor u nog meer inzicht krijgt in de werking van het geheel.