Installatiebedrijf
De Klussenier Gerard van Bremen in
LentOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
De Klussenier Gerard van Bremen
Zandsepad 11
6663 KA Lent

tel: 024 6635237

Extra informatie

Ik ben Gerard van Bremen en woon in Lent, gelegen ten noorden van Nijmegen. Alweer enige tijd ben ik in deze omgeving voor u aan de slag als allround Klussenier. Van jongs af aan was ik vaak in de timmerwerkplaats te vinden. Daar heb ik mijn eerste ervaring opgedaan op het gebied van klussen. Zoals te zien op onderstaande foto’s, bent u bij mij voor veel verschillende soorten verbouwingen aan het juiste adres. Ook voor behangen kunt u mij ook inschakelen. Tevens kunt u bij mij terecht voor Velux daklichtsystemen. Ik kan u adviseren over alle mogelijkheden van deze systemen en deze leveren en plaatsen.   Voor inlichtingen of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar bovenstaand adres of klikken in het rode gedeelte hierboven op “klus aanvragen bij deze Klussenier”. Voor direct persoonlijk contact kunt u mij natuurlijk altijd bellen.