Installatiebedrijf
H&R Installatie B.V. in
KoudekerkeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
H&R Installatie B.V.
Karreveld 64
4371 GA Koudekerke

tel: 0118 552544

Extra informatie

Installatiebedrijf H&R Installatie B.V. is in 2007 opgericht door Harm van Keulen en Roel Hillebrand. In de circa 30 jaar tijd dat Roel Hillebrand en Harm van Keulen elkaar in bedrijfsverband kennen, zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze veel ervaring opgedaan.   
H&R Installatie B.V. begeeft zich voornamelijk op de sectoren woningbouw en klein utiliteitsbouw. Momenteel werken we met een montageploeg van circa 20 medewerkers. Deze wordt ondersteund door de kantoormedewerkers, die verantwoordelijk zijn voor de werkvoorbereiding. We voeren onze diensten hoofdzakelijk uit op de Zeeuwse markt. Ons bedrijfspand is sinds juni 2010 gevestigd op het uitbreidingsplan van het bedrijventerrein Karreveld te Koudekerke. 
 
Diensten H&R Installatie B.V. 
 
Onze werkzaamheden bestaan in de eerste plaats uit het installeren van uw sanitaire-, centrale verwarmings- en luchtbehandelinginstallatie. Daarnaast vervaardigen we zinken, koperen en loden bekleding voor dakgoten, gevels en daken. Deze werkzaamheden verrichten we zowel voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ook voor service op het gebied van reparaties en onderhoud van uw installaties staan wij voor u klaar. Onze monteurs worden bij al deze werkzaamheden optimaal technisch ondersteund vanuit ons kantoor. Hier worden de voorbereidingen getroffen voor onze dagelijkse werkzaamheden. Voor het ontwerp van installaties maakt onze tekenaar gebruik van de tekensoftware van Arkey. Ons klantenbestand is divers en bestaat zowel uit particulieren en bouwbedrijven als woningcorporaties.

Specialiteit
  • Centrale verwarming 
  • Zink- en loodwerken 
  • Sanitaire installaties 
  • Ventilatietechniek