Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Jadan in
KlimmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Jadan
Bourgondie 8
6343DD Klimmen

tel: 045-4053535

Extra informatie

Ons bedrijf levert uitsluitend vakwerk. Daar wij vooral voor particulieren, kleine bedrijven en aannemers opdrachten uitvoeren, leveren wij geen massawerk. Hierdoor is ons vakmanschap gegarandeerd en zullen de opdrachten geheel naar wens van de klant gerealiseerd worden. Ook heeft ons bedrijf alleen vakmensen in dienst die de werkzaamheden telkens weer naar tevredenheid van de klant, uitvoeren en onderhouden.   
Ons bedrijf is gevestigd in Klimmen waar ook ons kantoor zich bevindt. Tevens maken wij gebruik van een pand op het industrie-terrein Lindelaufer Gewande te Voerendaal. Vanuit hier kunnen wij onze klanten dus nog beter van dienst zijn als voorheen. Dit door beter bereik van onze monteurs, opslag machines en een grotere voorraad werkmateriaal.  
 
Ook heeft ons bedrijf door de jaren heen een groot bestand opgebouwd aan klanten en samenwerkende partners. Deze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven, die steeds weer terugvallen op het vakmanschap van onze onderneming. Wij werken ook uitsluitend samen met partners die ook vakmanschap leveren. Wilt u dus in samenwerking met Installatiebedrijf Jadan een verbouwing aanpakken, dan kunnen wij u de vakmensen leveren. Zoals bijv. een aannemer, stucadoor, tegelzetter of andere partners. 
 
Wij werken uitsluitend met de meest toonaangevende materialen om de werkzaamheden naar wens te kunnen verrichten. Ook onze bedrijfsbussen zijn zo ingericht dat wij de klant direkt van dienst kunnen zijn. Verder bestaat onze aan te bieden produktenlijn ook uit de meest toonaangevende merken in de markt. 
 
Installatiebedrijf Jadan is de hoofdsponsor van WTC Klimmen. Deze Wieler-Trim-Club wordt inmiddels alweer sinds 2001 door ons bedrijf gesponsord en geeft de club de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Voor meer informatie gaat u naar www.wtcklimmen.nl. 
 
Indien u na het bezoek van onze website toch nog vragen heeft of indien u persoonlijk met ons contact wenst te hebben, verwijzen wij u naar ons emailadres: jadan@hetnet.nl. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen om een afspraak te maken. 
 
Graag willen wij u reeds danken voor de aandacht die u hebt besteed aan onze site en hopen wij u van dienst te zijn geweest met de in deze vermelde bedrijfsinformatie. Hopende op toekomstige samenwerking, verblijven wij verder met de vriendelijke groeten. 
 
Na meer als 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de installatiebranche, was het een verstandige keuze van Dhr. J. Daniëls om op 01 Juli 1996 een eigen onderneming neer te zetten. Inmiddels heeft het bedrijf grote sprongen gemaakt en hebben wij ons klantenbestand ruim kunnen uitbreiden. Ook hebben wij inmiddels meerdere vakmensen in dienst die de werkzaamheden voor ons bedrijf steeds weer naar tevredenheid van onze klanten verrichten. Ons werkgebied omvat eigenlijk het gehele zuiden van Limburg. In overleg werken wij ook buiten dit werkgebied. 
 
Onze diensten bestaan uit diverse installatie- en loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verbouw of nieuwbouw van uw huis of onderneming voor o.a. aanleg en onderhoud van al uw gas-, water, elektra-, sanitaire installaties, CV en dakwerk. Onze diensten zijn zeer ruim, neem contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.  
 
Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Installatiebedrijf Jadan is aangesloten bij de vakorganisaties Uneto-VNI, Sterkin en SEI wat voor klanten een stuk zekerheid biedt, daar deze keurmerken staan voor een betrouwbaar bedrijf met kennis in huis. Wij werken uitsluitend voor particulieren, bedrijven en aannemers. Wij leveren dus geen massawerk, wat nog eens aangeeft dat vakmanschap en kwaliteit gewaarborgd zijn voor alle werkzaamheden en services. Ook zijn wij landelijk voor gas, water en elektro erkend. En tevens zijn wij een landelijk erkend leerbedrijf. 
 
Ook hebben wij de laatste periode veel tijd en geld in een nieuw pand gestoken. Dit alles om nog efficiënter te kunnen werken. Door de groei die we de laatste jaren hebben mogen maken, leek het ons verstandig en was het natuurlijk nodig om een nieuw pand te betrekken. Hierdoor kunnen onze medewerkers de klanten nog beter voorzien van onze services en werkzaamheden. U kunt ons pand vinden op het industrieterrein Lindelaufer Gewande te Voerendaal. 
 
De toekomst van onze onderneming ziet er dus niet slecht uit, we hebben een zeer gespreide klantenkring, succesvolle en solide partners, een breed aanbod van werkzaamheden en services, gemotiveerd personeel en een bedrijfspand met mogelijkheid tot nog verdere uitbreiding.  
 
Diensten 
 
Wij kunnen u verschillende werkzaamheden en diensten aanbieden waaronder bijvoorbeeld de aanleg en onderhoud van al uw Gas-, Water, Elektra, Sanitaire installaties, CV, Riool- en Dakwerken. De vermelde diensten zijn maar een kleine greep uit ons grote aanbod werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie betreffende deze diensten of om uw eigen wensen aan ons toe te lichten. 
 
U wilt gaan verbouwen of bent wellicht van plan een nieuw huis/bedrijf te gaan bouwen, uw huis/bedrijf heeft een nieuwe C.V.-installatie nodig, uw wilt een nieuwe badkamer of toilet. Voor deze werkzaamheden of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met u, gaan we bekijken wat de wensen van u zijn. Ook voor kleine storingen of defekten kunt u natuurlijk bij ons terecht. Graag informeren wij u naar de mogelijkheden. 
 
Installatiebedrijf Jadan verzorgt natuurlijk ook de aanleg en alle onderhoudswerkzaamheden voor uw CV-installatie. Ook van installaties die niet door ons geplaatst zijn. Tevens zijn wij officieel dealer van de Nefit CV-installaties. Onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en adviseren u met kennis van zaken. Professioneel onderhouden installaties gaan langer mee en leveren een beter rendement. 
 
Ook voor al uw dakwerken bent u ons aan het juiste adres. Ieder dak is anders, heeft een andere bouwstijl en beschikt over andere materialen. Door onze vakkennis en ervaring hebben wij voor al deze aspecten natuurlijk een passende oplossing. 
 
We werken uitsluitend met de meest toonaangevende merken. Voor ieder budget kunnen wij een breed assortiment van artikelen en diensten aanbieden. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden, diensten en produkten te kunnen bespreken.