Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Dirk van Duijn in
Katwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Dirk van Duijn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Dirk van Duijn
Zeeweg 89
2225 DB Katwijk

tel: 071 4078817

Extra informatie

Wie is Dirk van Duijn   
Installatiebedrijf Dirk van Duijn is op 1 juni 2006 vanuit Katwijk gestart. Dirk van Duijn is aangesloten bij de UNETO VNI en het Metalen Dakdekkers Gilde en staat voor vakwerk en een uitstekende service. 
 
Bus 
 
Van het repareren van een kraan tot aan de complete installatie van uw badkamer. Van dakreparatie tot het aanbrengen van nieuwe dakgoten, maar ook de aanleg van uw cv-installatie of plaatsing van uw radiator, Dirk van Duijn is u graag van dienst. 
 
Zowel particulieren, overheden, woningcorporaties mogen worden gerekend tot onze vaste klantenkring. Op de pagina referenties krijgt u een indruk van alle voorkomende werkzaamheden die Dirk van Duijn heeft mogen uitvoeren.

Diensten Dirk van Duijn 

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is all-round in alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Om u een indruk te geven van al onze diensten, volgt hieronder een overzicht en beschrijving van onze expertise: 
 
Gas-, water- en sanitaire installaties 
 
Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om uw woning vormt onze meest voorkomende werkzaamheden. Dirk van Duijn is verder gespecialiseerd in het vervangen van al uw loden waterleidingen, maar ook het aanpassen en vervangen van onderdelen uit uw toilet en badkamer behoren tot het takenpakket. 
thermostatische badkraan 
 
Een mooie wandtoilet, thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand, loodgietersbedrijf Dirk van Duijn staat zijn mannetje. Van kostenbewust tot aan luxe exclusieve uitvoeringen, Dirk van Duijn heeft voor ieder budget een passende leverancier voor al uw sanitaire producten en wensen. 
 
Verwarming 
 
Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Bij loodgietersbedrijf Dirk van Duijn bent u aan het juiste adres. Ook voor al uw verwarmingseisen en -wensen geldt, Dirk van Duijn heeft voor ieder budget een passende oplossing. Neemt u bijvoorbeeld openslaande deuren in uw achtergevel? Dirk van Duijn verlegt uw cv-installatie zodanig dat u ongestoord kunt genieten van uw uitzicht op uw tuin. Via een verwarmingselement in een convectorput of via design radiators wordt uw cv-installatie optimaal geplaatst en aangepast aan uw woninginrichting. 
 
Zink, koper en loodwerken 
 
Het aanbrengen en verwerken van lood en zink vereist vakmanschap. Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is ervaren in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot lood en zink. Tot deze werkzaamheden behoren het aanbrengen en vervangen van lood rondom uw schoorsteen, raamkozijnen en gevels. 
 
Voor al uw zink en koperwerk rondom uw dakvlak, dakgoten en luifels bent u bij Dirk van Duijn aan het juiste adres. 
 
Dakbedekking 
 
Onderhoud aan uw dak is van groot belang voor uw woning of bedrijfsruimte. Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn verricht alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op uw zinkwerk, leien en pannenbedekking. Diverse soorten dakbedekking zoals zink, koper, lood en het gebruikelijke dakbedekking kunnen, naar de wens van de klant, worden toegepast voor uw dakreparatie en overige werkzaamheden aan uw dakvlak. 
 
Lekkage aan uw dak verhelpen of aanbrengen van dakisolatie? Bel Dirk van Duijn voor een vrijblijvende offerte.