Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Celsius in
KamerikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Celsius
Handelsweg 6
3471 DZ Kamerik

tel: 0348 745222

Extra informatie

Installatiebedrijf Celsius    
Celsius is een middelgroot zelfstandig loodgieters- en installatiebedrijf. We zijn gevestigd in Kamerik, net buiten Woerden. Het leveren van kwaliteit en service en het persoonlijke contact met de klant staan bij ons voorop. 
 
Celsius werkt zowel voor particulier als voor bedrijven, we pakken grote klussen, als nieuwbouw, renovatie en verbouwingen aan, maar ook voor de kleine klussen zoals het vervangen van een keukenkraan draaien we onze hand niet om. 
Bij Celsius kunt u ook terecht voor tal van duurzame verwarmingssystemen. Hierbij is te denken aan zonneboiler, zonnecollectoren, een warmtepomp of pelletkachel. 
 
Celsius heeft een aparte afdeling voor de verkoop van pelletkachels. Kijk eens op www.celsiuspelletkachels.nl om meer te weten te komen over CO2 neutraal en goedkoper stoken.