Installatiebedrijf
De Haas Installatietechniek BV in
KaatsheuvelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
De Haas Installatietechniek BV
Frankrijkstraat 7/A
5171PR Kaatsheuvel

tel: 06-14688197

Extra informatie

De Haas Installatietechniek BV, uw loodgieter   
Bij De Haas Installatietechniek BV kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer, van installatie tot onderhoud! Of het nu gaat om een CV ketel storing, een lekkage of verstopping, of de installatie van een complete badkamer. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met ervaren en vakbekwame medewerkers die niet alleen weten wat er tijdens installatiewerkzaamheden moet gebeuren, maar ook graag meedenken over wat er leeft in het voor- en na-traject. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt. Door De Haas Installatietechniek BV in een vroeg stadium te betrekken bij projecten, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat! 
 
Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u graag naar werkzaamheden. 
 
Een solide en betrouwbare organisatie! 
 
De Haas Installatietechniek BV is een jonge en ambitieuze organisatie opgericht in 2007 te Waalwijk. Oprichter Harm de Haas heeft na het behalen van zijn vakdiploma’s ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Met een aantal van deze oude werkgevers werken wij nog altijd samen. Met de aanwezige kennis en kunde is De Haas Installatietechniek BV in korte tijd uitgegroeid tot een solide en betrouwbare organisatie met inmiddels 4 medewerkers. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Plezierige bijkomstigheden zijn de korte communicatielijnen en flexibiliteit. 
 
Vakbekwame loodgieters en monteurs! 
 
Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s. Als opdrachtgever mag u het volgende verwachten: 
 
•Zij zijn in staat volledig zelfstandig te werken en beschikken over het benodigde gereedschap. 
•Zij voeren de instructies van projectleiders en de aangewezen veiligheidsinstructies zorgvuldig uit. 
•Zij leveren een vakbekwame prestatie met het oog op een adequate oplevering van het specifieke project. 
•Zij zijn voorzien van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. 
 
Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid! 
 
Onze ervaring in de afgelopen jaren hebben onze organisatie en onze medewerkers gesterkt in de overtuiging dat wij voor onze opdrachtgevers de meest geschikte partner zijn om hen met vakkundige en flexibele inzet bij te staan op hun projecten. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een stabiele partner voor onze opdrachtgevers door garant te staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid! Ons doel voor de komende jaren is dan ook dit nog verder uit te bouwen en zo nog verder te groeien! 
 
Deskundig advies, service en kwaliteit! 
 
De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. Voor meer informatie over onze service verwijzen wij u naar Onderhoud & Service. 
 
Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.