Installatiebedrijf
Installatiebedrijf van Looy in
IJzendijkeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf van Looy
Watervlietseweg 12/A
4515SB IJzendijke

tel: 0117-301397

Extra informatie

Al meer dan 75 jaar is Installatiebedrijf van Looy een bekende naam als het gaat om installatiewerk in Zeeuws-Vlaanderen.   Zowel particulieren als bedrijven en woningcorporaties weten ons al jarenlang te vinden. Met een deskundig team verrichten wij allround werkzaamheden aan cv-installaties, leidingwerk voor gas en water, zink- en koperwerk voor hemelwaterafvoer, aanleg en reparatie van platte daken en de installatie of renovatie van alle sanitair.  
 
Warm aanbevolen. Het comfort van een warme woning; we staan er eigenlijk niet meer bij stil. Toch staat of valt comfortabel wonen met een uitgekiende en goed onderhouden cv-installatie, inclusief radiatoren. 
 
Van looy neemt de leiding. Met meer dan 50 jaar loodgieters ervaring draait installatiebedrijf Van Looy zijn hand niet om voor het echte leidingwerk. Zo verzorgen we de aanleg van gas- en waterleidingen en verhelpen we net zo makkelijk een lekkage of verstopping van het riool. 
 
Op hoog niveau. Wist u dat u ons gerust het dak op mag sturen? Want ook de aanleg en reparatie van platte daken en goten behoren tot onze specialismen. 
 
De badkamer is de ruimte om volop te genieten van water en warmte. Eigentijdse sanitaire voorzieningen, zoals een regendouche of comfortabele thermosstatische mengkraan, maken het comfort compleet. Is u badkamer toe aan een opfrisbeurt of een complete renovatie? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We werken nauw samen met diverse showrooms, waar u sanitair naar wens kunt uitzoeken. Vervolgens regelen wij alles voor u: van het sloopwerk tot en met de installatie van uw nieuwe badkamer, inclusief het tegelwerk. 
 
Bij iedereen dringt het besef door dat we niet onbeperkt gebruik kunnen blijven maken van traditionele energiebronnen. Zuinig omgaan met energie en de mogelijkheden van alternatieve bronnen staan dan ook volop in de schijnwerpers. Ook installatiebedrijf Van Looy maakt zich sterk voor een duurzame toekomst. Zo zijn we specialist in het installeren van zonneboilers.

Specialiteit
  • Centrale verwarming 
  • Haarden 
  • Inbouwkachels 
  • Gas & water 
  • Zonne-energie 
  • Airconditioning 
  • Loodgieterswerk 
  • Dakdekkerswerk 
  • Sanitair