Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bekro BV in
HorstOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bekro BV
Noordsingel 35
5961XW Horst

tel: 077-3981827

Extra informatie

Installatiebedrijf Bekro BV is een bedrijf dat sedert de oprichting in 1919 gespecialiseerd is in het verrichten van grondboringen, bronbemalingen en het plaatsen van pompen met aanverwante artikelen. Ons bedrijf is een flexibele onderneming waar kwaliteit en goede dienstverlening voorop staan. Wij beschikken over een grote voorraad pompen van diverse merken. Bent U op zoek naar een pomp bel of mail ons gerust hierover. In eigen werkplaats worden diverse merken pompen gereviseerd en gerepareerd. Verder verrichten wij onderhoudswerkzaamheden en vernieuwing aan rioleringen. Rioolontstoppingen behoort ook tot onze werkzaamheden. Ons magazijn beschikt over een grote voorraad pvc druk(lijm)fittingen, buizen en overige appendages in verzinkte en messing uitvoeringen voor zowel bedrijfsmatige als particuliere sector.