Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Weessies in
Hoogezand
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Weessies
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Weessies
Burgemeester van Roijenstraat Oost 105
9602 CD Hoogezand

tel: 0598-321932

Extra informatie

Over Installatiebedrijf Weessies    
Weesies Installatietechniek is het bedrijf van Wildrik en Jeanet Weessies, opgericht in 2002. Wildrik is het technische gezicht van ons bedrijf en Jeanet staat u graag persoonlijk te woord via telefoon en e-mail. 
 
Cv-ketel specialist 
 
Met meer dan 20 jaar ervaring in de installatietechniek in heel Groningen en Noord-Drenthe, is Wildrik Weessies een echte vakman. Hij is een specialist als het aankomt op het installeren en onderhouden van uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel. Weessies heeft ervaring met alle voorkomende merken ketels en is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. 
 
Zonne-energie 
 
Wij hebben veel specialistische kennis in huis op het gebied van zonne-energie en zijn sinds augustus 2012 aangesloten bij de Bespaarinstallateur. Dit zorgt ervoor dat wij tegen een gunstige prijs een grote diversiteit aan zonnepanelen, zonneboilers en andere zonne-energieproducten kunnen aanbieden. 
 
Andere diensten 
 
Installatiebedrijf Weessies is een allround installateur Installatiebedrijf Weessies is een allround installateur; ook voor elektra, watertechniek (badkamers, sanitair, waterontharders), gasinstallaties, service en onderhoud bent u bij Weessies aan het juiste adres. Grote en bijzondere opdrachten voeren wij eventueel uit in samenwerking met een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. 
 
Kwaliteit en advies op maat 
 
Weessies staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant. Wij geven u graag advies dat is toegespitst op uw situatie, waarbij aandacht is voor kwaliteit en voor energiebesparende mogelijkheden. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee! 
 
Bij ons bent u aan het juiste adres voor expertise op het gebied van: 
 
  • Cv-ketel aanschaffen 
  • Cv-ketel huren 
  • Cv-ketel leasen 
  • Cv-ketel onderhoud & service 
  • Cv-ketel vervangen 
  • Cv-ketel installatie 
  • Zonneboilers 
  • Zonnepanelen 
 
 
Ook voor andere diensten (waaronder elektra, watertechniek, gasinstallaties, renovatieprojecten en energie prestatie adviezen) kunt u bij ons terecht. 
 
Meer weten? 
 
Wij helpen u graag. Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag over een van onze diensten of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. 
 
 
Overige diensten 
 
Installatiebedrijf Weessies heeft jarenlange ervaring met watertechniek en elektra 
 
Naast onze expertise op het gebied van cv-ketels en zonne-energie, heeft Installatiebedrijf Weessies jarenlange ervaring met watertechniek en elektra. 
 
Of u nu gaat verbouwen, renoveren of een geheel nieuw pand laat bouwen, u kunt ons inschakelen voor de complete installatie van gas, water, elektra en centrale verwarming bij al uw projecten. Kwaliteit staat daarbij voorop. 
 
Wij zijn u met alle plezier van dienst en geven u graag een advies op maat. Neem daarom nu contact met ons op.