Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Eshuis Installatietechniek in
HoogeveenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Eshuis Installatietechniek
Voltastraat 30
7903AB Hoogeveen

tel: 0528-263410

Extra informatie

Installatiebedrijf Eshuis Installatietechniek Hoogeveen, al meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om service en kwaliteit. Een familiebedrijf wat drie generaties lang veel tevreden klanten heeft opgeleverd. Een betrouwbare partner op het gebied van alle disciplines binnen de installatietechniek. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf met een fris en jong team dat bol staat van de kennis.   
Deze kennis is voor u belangrijk wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en service. Kortom; maak kennis met ons en ervaar de verschillende mogelijkheden. Kijk voor alle informatie op deze site. Mocht u de gewenste informatie niet kunnen vinden? Neem dan telefonisch contact met ons op. 
 
Installatiebedrijf Eshuis Installatietechniek voert al uw grote en kleine klussen vakkundig uit. 
 
Bijvoorbeeld: kleine loodgieterklusjes, ketel vervanging tot en met het aanleggen van complete installaties op het gebied van sanitair (drinkwater-, afvoer- en gasinstallaties) en verwarmingsinstallaties. 
 
Ook voor het renoveren van bijvoorbeeld een complete badkamer of toilet bent u bij ons op het juiste adres.

Specialiteit

Wij verzorgen voor u:   
- Elektra 
- Gas 
- Water 
- Centrale Verwarming 
- Verlichting - Airco 
- Ventilatie 
- Zinkwerk 
- Onderhoud 
- Nen 3140