Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Mivro in
HoevelakenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Mivro
Veenslagenweg 81
3871NB Hoevelaken

tel: 033-2585924

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Mivro   
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, eerlijk en vakkundig op de aangegeven gebieden. Wij zijn innovatief en zoeken graag met u naar een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons staat uw belang centraal. 
 
Mocht u uw badkamer of toilet willen renoveren dan kunnen wij in samenwerking met gerenommeerde tegelzetters en sanitairleveranciers u een compleet pakket bieden waarbij wij dan ook de gehele coördinatie tijdens de werkzaamheden doen, van demontage tot weer de afmontage / oplevering. 
Ook voor het aanpassen van het leidingwerk t.b.v. uw nieuw gekochte keuken kunt u bij ons terecht. 
 
Verder kunnen wij u van dienst zijn bij: 
 
  • Loodgieterswerkzaamheden 
  • Badkamer- toiletrenovaties 
  • CV-installatie's 
  • Onderhoud en service Centrale Verwarming 
 
Renovatie en nieuwbouw in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw is voor ons bekend werkterrein. 
 
Wilt u ook graag kennismaken met onze dienstverlening belt u dan of vult u het contactformulier in en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn u graag van dienst! 
 
Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en acties waarvan u kunt profiteren. Kijk daarvoor eens bij "aanbiedingen". 
 
Centrale Verwarming / Radiatoren 
 
CV 
 
Indien u: 
 
  • een nieuwe gaskachel of gashaard geplaatst wil hebben; 
  • uw gaskachels juist wilt laten vervangen door een nieuwe 
  • centrale-verwarmingsinstallatie met cv-ketel; 
  • voornemens bent uw cv-installatie uit te breiden met vloerverwarming; 
  • uw cv-ketel met geiser wilt laten vervangen door een nieuwe combiketel; 
 
Installatiebedrijf Mivro beschikt over ruime ervaring in deze dienstverlening. 
 
De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriënteren. Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij de situatie bij u kunnen beoordelen en voor u een geheel vrijblijvende offerte kunnen maken. 
 
Wij werken onder andere met de volgende merken CV ketels: 
 
Radiatoren 
 
Algemeen 
 
U heeft talloze mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen inzake radiatoren. Voor iedere ruimte, de hal, de woonkamer, de keuken, slaapkamers, badkamer maar zeker ook voor werkkamers of bedrijfsmatige toepassingen vindt u in onze collectie zeker iets van uw gading. Vele modellen, afmetingen en/of kleuren zijn verkrijgbaar. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze is dan ook voor jaren. Het zijn tevens blikvangers en maken deel uit van uw verwarmingsinstallatie welke we met ons Nederlandse klimaat zeker tot één van onze eerste levensbehoefte mogen rekenen. 
 
Aandachtspunten 
 
De keuze voor kwaliteit en afwerking is dan ook een logisch gevolg, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit aangeboden worden. Hierdoor kunnen wij u van harte de collecties van o.a. Thermic en Jaga aanbevelen. De keuze is niet eenvoudig. Allereerst gaat het om persoonlijke smaak, passend bij uw interieur en niet te vergeten het bedrag dat u uit wilt of kunt geven. Een fraaie radiator geeft naast uw persoonlijk genot tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.