Installatiebedrijf
Timmer Installatiebedrijf J & G in
Hierden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Duinweg 4/A
3849NJ Hierden

tel: 0341-452200

Extra informatie

Welkom bij uw loodgieter    
Timmer Installatiebedrijf J & G is een klantgericht installatiebureau uit Hierden. Onze diensten worden voor zowel de zakelijke alswel de particuliere markt geleverd. bus2.jpg  
 
Het leveren van absolute kwaliteit is geen doelstelling maar een uitgangspunt.  
 
Wilt u als klant blind vertrouwen op uw loodgieter voor de geleverde producten, de dienstverlening en de service achteraf, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  
 
Timmer Installatiebedrijf J & G, opgericht in 1976, is een bedrijf dat gebouwd is op de ervaring van vakmensen. De eigenaar, Gerrit Timmer, heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen van zijn vader Jacob, die het loodgietersbedrijf is gestart. De kneepjes van het vak leerde hij spelenderwijs en werden later verder ontwikkeld tijdens zijn vakopleidingen en werkervaring.  
 
Op uw vraag of wij u van dienst kunnen zijn op ons vakgebied zullen wij u altijd volmondig "ja" antwoorden. Of u nu een privé persoon bent of een bedrijf of instelling vertegenwoordigd, of het nu om een kleine of een grote opdracht gaat, wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren en zullen u daarom altijd helpen. Hierbij mag u van ons uiteraard vakkundige begeleiding en adviezen verwachten. Omdat onze werkzaamheden alle disciplines op ons vakgebied beslaan, blijft voor u bovendien alles in één hand. In het stadium van de offerte kan alles in één keer worden besproken en later, tijdens de uitvoering heeft u ook altijd alleen met ons te maken.  
 
Of het nu gaat om de reparatie of vervanging van uw c.v.-installatie, de renovatie van uw leidingsystemen, het vernieuwen van uw dak(goten) of het maken van een nieuwe badkamer... het zijn zomaar een aantal veel voorkomende werkzaamheden waarin wij een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd. En we vinden het nog steeds heel erg leuk. We hebben plezier in ons werk en willen u graag helpen door het vinden van passende oplossingen bij al uw vragen en wensen.  
 
Als we de sterkste punten van J. en G. Timmer voor u op een rijtje mogen zetten dan zijn dat:  
 
  • Onze persoonlijke adviezen en het persoonlijke contact met onze klanten, 
  • De persoonlijke en betrouwbare service die u van ons mag verwachten, 
  • De kundigheid en het vakmanschap van onze mensen. 
 
Dit alles maakt van Installatiebedrijf J. en G. Timmer een bijzonder bedrijf.  
 
Renovatie van oude panden, onze specialiteit 
 
Gedurende de jaren hebben wij, zowel bij particulieren als bij bedrijven, veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hierin hebben wij een voorliefde opgebouwd voor de renovatie van oude panden. Wij vinden het traject met betrekking tot de renovatie van zo'n prachtig oud pand telkens weer een enorme uitdaging. Met oog voor het authentieke detail zullen wij komen met aansprekende oplossingen voor de renovatie van uw huis. Want wat is er mooier dan uiteindelijk lekker en comfortabel te kunnen wonen in het huis dat u juist koos vanwege zijn uniciteit? J. en G. Timmerwerkt daar graag voor u aan mee.