Installatiebedrijf
Timmer Installatiebedrijf J & G in
Hierden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Duinweg 4/A
3849NJ Hierden

tel: 0341-452200

Extra informatie

Installatiebedrijf J. en G. Timmer, opgericht in 1976, is een bedrijf dat gebouwd is op de ervaring van vakmensen. De eigenaar, Gerrit Timmer, heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen van zijn vader Jacob, die het loodgietersbedrijf is gestart. De kneepjes van het vak leerde hij spelenderwijs en werden later verder ontwikkeld tijdens zijn vakopleidingen en werkervaring.  Op uw vraag of wij u van dienst kunnen zijn op ons vakgebied zullen wij u altijd volmondig "ja" antwoorden. Of u nu een privé persoon bent of een bedrijf of instelling vertegenwoordigd, of het nu om een kleine of een grote opdracht gaat, wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren en zullen u daarom altijd helpen. Hierbij mag u van ons uiteraard vakkundige begeleiding en adviezen verwachten. Omdat onze werkzaamheden alle disciplines op ons vakgebied beslaan, blijft voor u bovendien alles in één hand. In het stadium van de offerte kan alles in één keer worden besproken en later, tijdens de uitvoering heeft u ook altijd alleen met ons te maken. 
 
Of het nu gaat om de reparatie of vervanging van uw c.v.-installatie, de renovatie van uw leidingsystemen, het vernieuwen van uw dak(goten) of het maken van een nieuwe badkamer... het zijn zomaar een aantal veel voorkomende werkzaamheden waarin wij een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd. En we vinden het nog steeds heel erg leuk. We hebben plezier in ons werk en willen u graag helpen door het vinden van passende oplossingen bij al uw vragen en wensen. 
 
Als we de sterkste punten van J. en G. Timmer voor u op een rijtje mogen zetten dan zijn dat: 
Onze persoonlijke adviezen en het persoonlijke contact met onze klanten, 
De persoonlijke en betrouwbare service die u van ons mag verwachten, 
De kundigheid en het vakmanschap van onze mensen.