Installatiebedrijf
Installatiebedrijf SETON B.V in
Hendrik ido ambachtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf SETON B.V
Noordeinde 182
3341 LW Hendrik ido ambacht

tel: 078 6812151

Extra informatie

Installatiebedrijf SETON B.V te Hendrik Ido Ambacht bestaat sinds 1877 en is uitgegroeid als een begrip in de regio. Als installatiebedrijf zijn wij een goede partner in klantgericht en servicegericht zaken doen m.b.t. utiliteit, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren.   
Het voordeel van ons bedrijf is dat u alles in één hand kan laten uitvoeren. Vanaf de start van de opdracht tot aan de oplevering: Alles volgens uw eisen en wensen. Al onze monteurs hebben een goede technische opleiding, in bezit van de benodigde VCA diploma's alsmede de nodige ervaring op al onze disciplines. 
 
CV abonnement Seton 
 
Voor diverse aannemingsbedrijven verzorgen wij het installatiewerk bestaande uit riolering, waterinstallaties, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, zinkwerk en dakbedekking enzovoort. 
Ook verzorgen wij het leveren en monteren van complete c.v.installaties, vloerverwarming, zonneboilers, sanitaire installaties, complete badkamers, gasinstal-laties lood- en zinkwerken voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Ook het realiseren van woningaanpassingen t.b.v. mindervaliden behoort tot onze werkzaamheden. Uneto VNU by Seton 
 
Installatie en onderhoud 
 
luchtverwarming 
 
Op zoek naar: vloerverwarming, terrasverwarming, plafondverwarming, wandverwarming, luchtverwarming of spiegelverwarming? 
Dan bent u bij Seton aan het juiste adres ! 
Alle installaties worden goed door ons gecertificeerd personeel onderhouden en geeft u de waarborg dat uw installatie kostenbesparend EN veilig geplaatst is. 
 
Wist u ook dat uw verzekering in vele gevallen kan eisen dat u een rapport van onderhoud kunt overleggen indien er onverhoopt schade aan of in uw pand of installatie is? 
Doordat ons bedrijf sinds 1877 bestaat, kunnen en durven wij gerust te stellen dat wij op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, centrale verwarming en ventilatie etc. van alle markten thuis (en gecertificeerd) zijn. 
 
Onderhoud en de vervangingsmarkt richt op voornamelijk op centrale verwarming en sanitaire installaties t.b.v. woningbouwverenigingen en particulieren terwijl renovaties eveneens worden verricht. 
 
Wij installeren, repareren of vervangen o.a: 
 
  • c.v.ketels, boilers en geijsers 
  • komplete badkamers 
  • woning aanpassingen t.b.v. minder validen 
  • dakbedekkingen 
  • goten