Installatiebedrijf
Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting in
Hellevoetsluis
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VLoodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting
Christiaan Huygensweg 19B
3225 LD Hellevoetsluis

tel: 0181 - 323758

Extra informatie

Wij zijn een bedrijf dat van oorsprong dateert uit het jaar 1888. Toen begon Dhr. van der Sijde vanuit Oostvoorne als zogeheten koper/blikslager. Hij kwam in die tijd met paard en wagen naar de klant toe om vele soorten kleine reparaties uit te voeren. In de loop der jaren groeide het vak uit, en in 1925 vestigde Dhr. A.C. van der Sijde (zoon van Dhr. van der Sijde) de firma aan de Rijksstraatweg c90 te Nieuwenhoorn.   
 
Wat doen wij 
 
Wij voeren werkzaamheden uit voor Particuliere opdrachtgevers, Woningcorporaties, Gemeenten, Bedrijven en Aannemersbedrijven. 
 
Lekt de kraan in uw badkamer, wij kunnen het repareren, eventueel kunnen wij in samenwerking met deskundige bedrijven uw gehele badkamer renoveren, u heeft één aanspreekpunt en u hoeft niet zelf alle disciplines aan te sturen tijdens de werkzaamheden. 
 
Een dakpan scheef of weggewaaid, wij plaatsen de pan weer netjes terug zodat u geen lekkages krijgt tijdens een regenbui. Uw platte dak of dakgoot lek, u belt en wij komen de lekkage opsporen en vakkundig herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van zinken dakgoten. 
 
Ook kunnen wij u adviseren betreft de mogelijkheden voor het installeren van een nieuwe verwarmingsketel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Vaillant cv ketels, door regelmatige scholing bij de fabrikant zijn de storingen aan uw Vaillant cv ketel in korte tijd opgelost. 
 
Nederland vergrijst! Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanpassen van woningen, een verhoogde toiletpot, wandbeugel als hulp, een douchezitje aan de muur voor het douchen, dit zijn enkele voorbeelden die door onze medewerkers kunnen worden geplaatst. Ons bedrijf werkt nauw samen met gemeenten om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. 
 
Zoals u onder andere leest kunt u voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij ons terecht, wij zijn u graag van dienst !