Installatiebedrijf
Bouwteam Zeeland in
Heinkenszand
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VBouwteam Zeeland
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Bouwteam Zeeland
Schouwersweg 5
4451 HS Heinkenszand

tel: 0118-462414

Extra informatie

BOUWTEAM ZEELAND werkt in geheel Zeeland en west Brabant.  Ons bedrijf bestaat uit de volgende onderdelen: 
 
Het aannemersbedrijf. Gespecialiseerd in energiezuinige / passieve woningen, aanbouw of dakopbouw. Renovatie van oude woningen en appartementen. 
 
Dakkapellen, Velux dakramen, Lichtkoepels en complete badkamers. 
Nieuwe kozijnen, puien, glasvervanging, vloer, dak en gevelisolatie. 
 
Het installatiebedrijf. 
Vervanging van CV ketels, aanleg water, gas en rioleringen. Dakbedekkingen, in bitumen, epdm of dakpannen, zinken goten. 
 
Het afwerk / schildersbedrijf. 
Schilderwerk, Sauswerk, Stukadoorswerk, tegelwerk. 
 
De groothandel in houten & kunststof kozijnen. 
rechtstreekse levering van een van de grootste Duitse kozijnfabrikanten, Geen gratis ipad wel de beste kozijnen. In hout, kunststof & aluminium. 
 
Bouwteam Zeeland is een middelgroot flexibel bedrijf dat op meerdere werken tegelijk inzetbaar is. Omdat wij alleen met gekwalificeerd personeel werken kunnen wij u altijd een constante hoge kwaliteit garanderen .Dit in combinatie met onze unieke low-cost formule maakt van ons uw ideale bouw en installatie partner. 
 
Werkwijze van ons bouwbedrijf 
 
Bouwen zonder zorgen doen we samen, waarbij de wensen van u als opdrachtgever centraal staan. Wij werken vanaf het eerste moment aan een vertrouwensband, waarbij we open-, eerlijkheid en transparantie van groot belang vinden. Het realiseren van uw 'bouwdromen' vergt immers de nodige samenwerking, waarbij vertrouwen en het nakomen van afspraken wederzijds het belangrijkste is. 
 
Uw wensen worden tijdens het eerste gesprek zo veel mogelijk besproken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een grove berekening op maat, waarbij we de "grijze" gebieden zo veel als mogelijk uitsluiten om later meer- en minderwerk te beperken. Indien uw budget toereikend is, kunnen wij de eerste berekening verder uitwerken.  
 
U ontvangt dan een gespecificeerde begroting, waarin alles duidelijk staat omschreven. Per onderdeel weet u dus precies wat de kosten zullen zijn. Indien nodig komen we de offerte nog eens toelichten zodat we eventuele vragen en opmerkingen direct kunnen beantwoorden, we snel kunnen reageren op eventuele aanpassingen. 
 
Bij opdracht ontvangt u de opdrachtbevestiging, waarin alles wat besproken is staat omschreven.  
 
De keuze van sanitair, tegels, ed dient ruim op tijd te zijn genomen zodat de planning niet in het gedrang komt. Dit zorgt voor een vlotte voortgang van de werkzaamheden. Datzelfde geldt voor de werkzaamheden die u zelf eventueel gaat uitvoeren. 
 
Gedurende het bouwproces blijft u betrokken en zullen we in openheid met elkaar communiceren. Regelmatig overleg om de prioriteiten te bespreken en uw wensen tot op het detail te bepalen. We werken samen naar het eindresultaat, waarbij wij net als u trots op zullen zijn. Wijzigingen of meerwerk worden altijd overlegd en een prijs van aangegeven. We houden niet van verrassingen achteraf. 
 
Ook na definitieve oplevering staan we altijd voor u klaar voor het nodige advies of bijkomende werkzaamheden. Indien gewenst kunnen we tevens een onderhoudscontract maken, waarbij we periodiek de bouwkundige kwaliteit van uw eigendommen controleren, repareren en waarnodig preventief onderhouden. Op deze wijze houden we de kwaliteit van uw eigendom hoog, wat de prijs ten goede zal komen bij eventuele verkoop. 
 
We adviseren u met plezier en zijn u graag van dienst, Onderling vertrouwen vormt de basis voor een lange termijnsrelatie en eventuele vervolgopdrachten. 
 
We bouwen zonder zorgen..

Specialiteit
 • Badkamers & Keukens 
 • Verbouwing & Renovatie 
 • Dakkapel / Dakramen 
 • Centrale Verwarming 
 • Installatietechniek & Elektra 
 • Isolatie 
 • Kozijnen & Ramen 
 • Schilderwerk 
 • Bouwkundige tekeningen 
 • Houtskelet en passief bouw 
 • Bouwkundige ontwerpen