Installatiebedrijf
De Klussenier Cas Jansen in
HeinenoordOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
De Klussenier Cas Jansen
Dorpsstraat 134
3274 BE Heinenoord

tel: 0186 657766

Extra informatie

Als zelfstandig ondernemer én Klussenier voel ik me als een vis in het water. In 2004 besloot ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken en koos voor De Klussenier. Het aansluiten bij deze franchiseorganisatie was een ontzettende ruggensteun. Dankzij een leuke actie met de PLUS in Numansdorp kwamen de eerste klussen binnen en ontstond een vliegende start.    
Inmiddels heb ik al veel klanten blij gemaakt met de meest uiteenlopende werkzaamheden. De omvang en aard van mijn werkzaamheden zijn in de loop der jaren veel breder geworden. Het plaatsen van onder andere dakkapellen, uitbouwen en het installeren van badkamers behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk ben ik ook nog beschikbaar voor de kleinere (service)klussen. Naast mijn werkzaamheden blijf ik graag op de hoogte van ontwikkelingen in de branche door bijvoorbeeld het volgen van specialistische trainingen. Zo ben ik onder andere door VELUX gecertificeerd Montagepartner. 
 
Als ondernemer maak je ook een groeiproces door. Ik heb geleerd dat je nooit te groot moet zijn om hulp in te roepen. Ik heb collega-Klusseniers die op bepaalde onderdelen specialist zijn, deze kan ik inhuren wanneer dit noodzakelijk en efficiënt is. Ondanks dat, blijf ik uw enige aanspreekpunt en draag de verantwoordelijkheid van de opdracht. Ik verzorg uw opdracht vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ook voor de levering van materialen bent u bij mij aan het juiste adres. Doordat ik ben aangesloten bij De Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal voor een goede prijs in te kopen. Dit levert voordeel op voor ons beiden.  
 
Wanneer ik nu de balans opmaak, is mijn grootste voldoening dat ik mijn klanten vakkundig kan adviseren op welke manier hun woonwens optimaal bouwkundig vertaald kan worden. Van dat samenspel geniet ik. Aan mij om uw opdracht zó op te leveren dat u meer dan tevreden bent.