Installatiebedrijf
Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans in
Heeze
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VLoodgietersbedrijf Dirk Bakermans
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans
Geldropseweg 4A
5591 EC Heeze

tel: 06-55364245

Extra informatie

Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans is een dynamisch bedrijf dat gebaseerd is op jarenlange ervaring met de aanleg en reparatie van sanitair, zinkwerk en verwarmingsinstallaties, voor particulieren en bedrijven. wij hebben inmiddels een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd en een betrouwbaar netwerk van samenwerkingspartners.   
Zo kunt u ons inschakelen voor het klein onderhoud van uw keuken, badkamer, toilet, gootwerk of verwarming, maar ook voor nieuwbouw, verbouw en vervangingen. Met name de verbouwing en plaatsing van badkamers nemen wij compleet aan, voor een tevoren afgesproken prijs. Dus inclusief plafonds, metselwerkzaamheden, elektra, betegelen en stucwerkzaamheden . 
 
Ook kunnen we complete bouw en afbouwprojecten voor u aannemen. De volledige verantwoorlijkheid, garantie en coordinatie legt u bij een persoon neer. 
 
Veel klanten waarderen ons om de betrouwbaarheid van onze planning en afspraken en de correctheid in de omgang met mensen en spullen. Ons werk is pas af als u tevreden bent! Een telefoontje en wij komen vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en een offerte te maken. 
 
Wij werken nauw samen met diverse toonaangevende showrooms in de wijde omgeving van Eindhoven. U kunt dus uw nieuwe sanitair daar bekijken en kiezen uit een groot assortiment in alle prijsklassen. (U koopt, wij monteren).