Installatiebedrijf
Technisch Installatie Bedrijf DE BOER HAZERSWOUDE B.V. in
Hazerswoude rijndijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Technisch Installatie Bedrijf DE BOER HAZERSWOUDE B.V.
Rijndijk 3A
2394 AA Hazerswoude rijndijk

tel: (071) 3419117

Extra informatie

Technisch Installatie Bedrijf DE BOER HAZERSWOUDE B.V. is sinds 1974 actief in de elektrotechniek en installatietechniek. Bijna alle installaties in uw gebouw of woning kunnen wij installeren en onderhouden. Niet alleen elektrotechnische installaties, maar ook water- en gasinstallaties. Gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat we op ieder aspect van ons brede werkgebied kwaliteit leveren. Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk binnen de regio Leiden/Alphen a/d Rijn, hoewel we voor een aantal vaste opdrachtgevers ook in heel Nederland en af en toe in het buitenland werkzaam zijn. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, diverse aannemers en (semi-)overheden.    
Technisch Installatie Bedrijf DE BOER HAZERSWOUDE B.V. is opgericht in 1974. In 38 jaar is het bedrijf gegroeid van een 1-mans bedrijf naar een bedrijf met ongeveer 35 medewerkers.  
 
Voor bijna alle disiplines in de installatietechniek heeft ons bedrijf deskundige en vakbekwame medewerkers. Wij kunnen u daardoor in een breed scala van installatiewerkzaamheden van dienst zijn.  
 
Ons bedrijf heeft een aantal certifikaten en erkenningen die iets zeggen over de kennis en kwaliteit die we in huis hebben. Jaarlijks worden wij door de DEKRA getoetst of wij voldoen aan de kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften van het VCA en KOMO-install certificaat.