Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV in
Hazerswoude dorp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV
Dorpsstraat 190
2391 CH Hazerswoude dorp

tel: 0172 - 589124

Extra informatie

1894   
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV is in 1894 als smederij door de overgrootvader van de huidige directeur gestart.  
Het bedrijf is al die tijd op dezelfde locatie in Hazerswoude-dorp gevestigd geweest en is in de loop der jaren diverse malen gemoderniseerd en uitgebreid.  
Mede daardoor heeft het in de gehele regio een goede naam opgebouwd. 
 
2012 
 
In de loop der jaren is het bedrijf voortdurend van vader op zoon overgegaan; de oude smids- en constructiewerkzaamheden werden verruild voor hedendaagse activiteiten en de bedrijfsomvang nam gestaag toe. Sinds januari 2000 wordt de onderneming geleid door Ing. Eugène Schouten, die tot dan toe binnen het bedrijf al diverse functies en talloze werkzaamheden vervulde. Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV werkt inmiddels met ongeveer 20 medewerkers in de gehele provincie Zuid-Holland. 
 
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV is in staat om op basis van traditioneel vakmanschap en combinatie met actuele technieken en een zeer lange ervaring, flexibel in te spelen op de vragen van de opdrachtgevers. De onderneming hanteert daarbij een hoog kwaliteitsniveau en een strakke tijdsplanning. Wij zorgen daarbij voor een comfortabele, gebruiksvriendelijke maar ook onderhoudsvriendelijke installatie. Na de oplevering doen wij dan ook graag nog in lengte van jaren het preventief onderhoud aan de installaties. 
 
VCA certificaat  
 
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV is VCA gecertificeerd. 
 
Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV houdt zich als technisch installatiebedrijf bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van lood,- en zinkwerken, gas- en waterleidingen, sanitaire installaties, rioleringen, dakbedekkingen (zowel bitumen als koperen en zinken daken), centrale verwarmingsinstallaties en luchtbehandeling. 
 
De werkzaamheden worden hoofdzakelijk in de utiliteitsbouw en de luxe woningbouw verricht in zowel nieuwbouw- als onderhouds-renovatieprojekten. De werkzaamheden worden voornamelijk in bouwteam uitgevoerd of als directe partner aan de opdrachtgever. 
 
Opdrachten worden op basis van bestek en tekeningen van derden ( architekten, adviseurs en aannemers ) uitgevoerd. Met behulp van het eigen CAD-systeem kan hier bij opdrachten die als participant binnen een bouwteam worden verricht, in eigen beheer voor worden gezorgd. Het bedrijf is bij de Uneto-VNI aangesloten. In de technische werkplaats worden ondermeer lood, koper en zinkwerken in prefab gefabriceerd. 
 
Of het nu een kompleet nieuw woonhuis, kantoor, winkel, hotel of fabriek wordt of een nieuwe ketel, badkamer of keukenaanpassing is, voor zowel nieuwbouw als renovatie installatiewerkzaamheden, klein of heel groot, bent U bij ons aan het goede adres.  
 
De installaties die wij maken willen wij graag na de oplevering ook in onderhoud houden zodat U ongestoord kunt blijven genieten van een comfortabele, veilige en energiezuinige installatie. 
Na de installatie worden alle gegevens ingevoerd in ons geavanceerd computersysteem, waarmee de planning van het preventieve onderhoud en de eventuele servicebezoeken worden bijgehouden. Installaties welke door ons onderhouden worden kunnen rekenen op een snelle storingsafhandeling gedurende 7 dagen in de week dankzij onze storingsdienst. 
Als U belt weten wij met 1 druk op de knop alles van Uw installatie en vervolgens kunnen wij snel de juiste passende service aan U verlenen. En als U niet belt……… dan bellen wij U……..om een afspraak te maken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, gemakkelijk en eenvoudig. SERVICE volgens Installatiebedrijf Schouten Hazerswoude BV.