Installatiebedrijf
Installatiebedrijf L Pot in
HavelteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf L Pot
Olthuusweg 1
7971BR Havelte

tel: 0521 342482

Activiteiten 

Sanitair  
 
Wij leveren èn installeren uw sanitair. In de showrooms van samenwerkende partners kunt u ideeën opdoen, advies ontvangen en uw keuzes maken. 
De bestelling loopt via ons. Op deze wijze profiteert u van voordelige prijzen èn bent u verzekerd van professionele plaatsing van uw kostbare sanitair. 
 
Waterontharders 
 
Woont u in een gebied met hard leidingwater? Dan raden wij een waterontharder aan. Geen vervelende  
kalkaanslag! Uw sanitair blijft mooi en u profiteert van de vele andere voordelen van zacht water. 
 
Informeer naar de mogelijkheden! 
 
Verwarming 
 
Een juiste temperatuur zorgt voor een prettig woon- en werkklimaat. Daarom zijn wij specialist in verwarmingsoplossingen. CV ketels, wand- of vloerverwarming, airco’s, radiatoren, warmtepompen, zonneboilercombi of gaskachels. Alles is leverbaar. Elke situatie is uniek.  
 
Neem vrijblijvend contact op voor een maatwerkadvies. 
 
Gas, water, elektra 
 
Slimme en praktische oplossingen èn aanleg van gas, water en elektra installaties. Deze oplossingen zorgen voor energiezuinige, sfeervolle verwarming en verlichting van uw woon- of werkplek. En voor comfortabele drink- en of douche/badwater installaties! Uw gezinssamenstelling (nu en in de toekomst), leefpatroon en specifieke wensen vormen voor ons de uitgangspunten van ons advies. 
 
Meer weten? Neem contact met ons op! 
 
Dakbedekking en zinkwerk 
 
Dakbedekking is een verzamelnaam voor meerdere producten die uw “dak kunnen bedekken”. Wij werken veelal met onderstaande producten. 
 
Icopal Universal 
 
Icopal Universal maakt haar naam waar: een universeel toepasbare dakbedekking. Deze unieke eenlaagse dakbedekking is flexibel, zeer sterk, stabiel en uniek duurzaam. 
 
Icopal Universal is er ook in een worteldoorgroeibestendige kwaliteit, de Icopal Universal WS en een zelfklevende versie de Icopal Universal ZK. 
 
Icopal heeft een passende oplossing voor elk project. De belangrijkste voordelen op een rij: 
 
•Weer- en UV-bestendig  
•Verouderingsongevoelig  
•Zeer duurzaam en sterk  
•Onderhoudsarm  
 
Aabo Unifoll POCB 
 
Op het snijvlak van bitumineuze en kunststof daken ligt een totaal nieuwe dakbaan: Unifol POCB+. Een hoogwaardig product dat door middel van hete-lucht-lastechniek kan worden aangebracht en daarmee tegemoetkomt aan de toekomstige norm voor vuurvrije verwerking van dakbedekkingen, NEN6050. 
 
Unifol kan heel soepel en eenvoudig aangebracht worden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale föhn, de Bitumat föhnlasautomaat of de Leister Electron handföhn. Hiermee is goed te zien of er een goede naadverbinding wordt gemaakt. Een kleine rups van het materiaal wil feitelijk zeggen dat de hechting optimaal is en de dakbedekking goed wordt aangebracht. Op het gebied van levensduur kan Unifol POCB+ wedijveren met de meest hoogwaardige daksystemen. 
 
De belangrijkste voordelen op een rij: 
 
+ Unifol hecht op vele ondergronden 
+ Unifol heeft een levensduurverwachting >30 jaar. 
+ Unifol is ongekend sterk gewapend. 
+ Unifol heeft geen lelijke vlamsporen. 
+ Unifol vergt nagenoeg geen onderhoud. 
+ Aabo Unifol heeft 15 jaar garantie. 
 
Zinken dakbedekkingen 
 
Installatieservice Pot heeft niet alleen ervaring in kunststof(achtige) dakbedekkingen, maar heeft reeds vele zinken roevendaken, felsdaken en zelfs balkons gerealiseerd. Ook bij het aanleggen van dakbedekking is goed advies van belang. 
 
Duurzame energie oplossingen 
 
Met een investering in een duurzame energie oplossing verzekert u zichzelf langdurig van een zeker rendement en draagt u bij aan een schone en duurzame energievoorziening. Voorbeelden van dergelijke oplossingen zijn zonnestroom (panelen), zonnewarmte (boiler), aardwarmte of verwarmen met houtpellets. De Nederlandse overheid heeft diverse stimuleringsmaatregelen (subsidies) getroffen, waardoor dergelijke oplossingen (soms) extra interessant worden.  
 
Indien wij gesubsidieerde oplossingen aan u leveren, ondersteunen wij u vanzelfsprekend ook bij het aanvragen van deze subsidies. 
 
Meer weten over duurzame oplossingen?  
Neem contact op!