Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van den Bosch in
Harderwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Van den Bosch
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Van den Bosch
Waltorenstraat 3 C
3841 KN Harderwijk

tel: 0341 - 425926

Extra informatie

TOTAAL INSTALLATEUR   
Installatiebedrijf Van den Bosch is een middelgroot elektrotechnisch installatiebureau, opgericht in 1959, en al 54 jaar een begrip in de regio Harderwijk als erkend installatiebedrijf voor het vervaardigen van hoogwaardige elektrotechnische installaties. 
 
In 1994 is ook Loodgietersbedrijf Van den Bosch & Mulder B.V. opgericht en anno 2013 zijn we met een team van 32 medewerkers. Installatiebedrijf Van den Bosch en Loodgietersbedrijf Van den bosch & Mulder B.V. adviseren, ontwerpen, onderhouden, installeren en leveren samen complete technische installaties. 
 
Ons werkgebied omvat verbouw, onderhoud, utiliteit en nieuwbouw. Ons klantenbestand omvat particulieren, scholengemeenschappen, woningcorporaties overheidsinstellingen, kleine en middelgrote aannemersbedrijven. 
 
Van Den Bosch Technische Installaties is 1959 opgericht als elektra bedrijf in Harderwijk door de heer Henk van den Bosch. In 1973 is het bedrijf overgegaan naar zijn neef Jaap Van den Bosch. 
 
In 1994 is onder leiding van Wienik Mulder en in samenwering met Jaap van den Bosch Loodgietersbedrijf Van den Bosch & Mulder B.V. opgericht. In de afgelopen jaren zijn Installatiebedrijf Van den Bosch en Loodgietersbedrijf Van den Bosch & Mulder B.V. uitgegroeid tot een succesvolle, betrouwbare totaalinstallateur in de regio Harderwijk. 
 
In 2008 heeft er een directiewisseling en eigendomsoverdracht plaatsgevonden. Wienik Mulder, sinds 1994 al gedeeld aandeelhouder, heeft in 2008 Loodgietersbedrijf Van de Bosch & Mulder B.V. overgenomen. Norman Schwab, sinds 2002 aandeelhouder, heeft in 2008 Installatiebedrijf Van den Bosch overgenomen. 
 
Onder leiding van Wienik Mulder en Norman Schwab wordt de samenwerking voortgezet. Speerpunten zoals kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap zullen blijven bestaan en verder worden uitgebouwd.