Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Fa vd Pluym de Witt in
HankOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Fa vd Pluym de Witt
Peerenboom 28
4273LJ Hank

tel: 0162-402302

Extra informatie

Installatiebedrijf Fa vd Pluym de Witt   
Installatietechniek 
 
Fa. van der Pluijm de Witt is inmiddels meer dan 40 jaar geleden begonnen met de kleinhandel van brandstoffen in de particuliere sector. In de beginjaren was het gebruik van petroleum en huisbrandolie als brandstof voor verwarming en keuken heel gebruikelijk. Het installatietechniek onderdeel van Fa. van der Pluijm de Witt is eind jaren zestig tot stand gekomen omdat de Nederlandse huishoudens massaal het gasnet uitbreiden. Oliekachels en olie installaties zijn inmiddels vrijwel volledig vervangen door gaskachels, gasgestookte CV installaties en gelukkig veelal de energiezuinige HR ketels zoals Fa. van der Pluijm de Witt deze levert van de kwaliteitsmerken Intergas en Nefit. 
 
Oliehandel 
 
Het onderdeel oliehandel van Fa. van der Pluijm de Witt is begonnen met de kleinhandel in brandstoffen voor de particuliere sector. In de jaren 60 was het gebruik van petroleum en huisbrandolie als brandstof voor verwarming en keuken heel gebruikelijk. Door het welvarender worden van Nederland is er een opmars gekomen van dieseloliën, smeermiddelen, gas uit gasflessen en propaangas. Dit alles is in de loop der jaren uitgegroeid tot Fa. van der Pluijm de Witt als modern bedrijf met een groot assortiment van bijvoorbeeld dieseloliën, petroleum, propaantanks, gasflessen, campinggas, smeermiddelen en overige aanverwante producten.