Installatiebedrijf
Vellema Installatietechniek Installatiebedrijf Haijma in
Hallum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VVellema Installatietechniek Installatiebedrijf Haijma
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Vellema Installatietechniek Installatiebedrijf Haijma
Griene dyk 48
9074AC Hallum

tel: 0518-432299

Extra informatie

ERVAAR VELLEMA   
Vellema Hallum. Al meer dan 85 jaar het vertrouwde adres op het gebied van installatie voor particulieren, bedrijven, aannemers, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, scholen, kerkgebouwen en industrie. 
 
De totaal installateur van Friesland. Eigen 24-uurs Servicedienst! 
 
De Vellema Groep in Hallum bestaat uit drie werkmaatschappijen: 
 
•Vellema Installatietechniek B.V. 
 
•Vellema Torenuurwerken B.V. 
 
•Technisch Installatie- en constructiebedrijf Haijma B.V.  
 
Onze specialisatie is installatietechniek, duurzame energie en domotica.  
 
Ons familiebedrijf stamt uit 1925 en kent inmiddels drie generaties. Het vakmanschap is overgegaan van vader op zoon. Vellema in Hallum timmert zo al vele jaren succesvol aan de weg. 
 
Investeren in mensen, toekomst en relaties 
 
Wij investeren in onze mensen. Ons vakmanschap wordt continue op peil gehouden door training van alle medewerkers, waardoor altijd gewerkt wordt volgens de nieuwste normen en richtlijnen.  
 
Wij investeren ook in onze toekomst door te zoeken naar duurzame oplossingen. Energie die vrij in de natuur beschikbaar is. 
 
Daarnaast investeren wij ook in onze relaties. Ons streven is samen met u een succesvolle relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze afspraken na te komen en de hoogste mogelijke kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs. 
 
Garanties & certificaten 
 
Dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, blijkt o.a. uit onze ISO 9001 certificering. Voor u is het van belang dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Bezoek ons Kenniscentrum of neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers. 
 
Vellema Installatietechniek B.V. is een innovatieve en gecertificeerde totaal-installateur met een hoge toegevoegde waarde. Onze specialisatie is Duurzame Energie en Domotica. 
 
Vellema Installatietechniek biedt energiebesparende totaaloplossingen voor woningen, utiliteitsbouw, klein zakelijke markt, industrie en scholen. 
 
Wij leveren uitstekend vakwerk op een breed pakket van producten en diensten. 
 
Wij verzorgen uiteraard ook uw service en onderhoud en beschikken over onze eigen 24-uurs storingsdienst.  
 
Daarnaast keuren wij ook al uw elektrisch handgereedschap volgens NEN3140. 
 
Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. 
 
Een lekkende kraan, een kapotte cv-ketel, een nieuwe installatie in uw nieuwbouw- of verbouwproject, energiebesparende producten zoals zonneboilers en zonnepanelen. Bij Vellema in Hallum bent u hiervoor aan het juiste adres.  
Vakbekwaam, vertrouwd en dichtbij!