Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bosman in
HalleOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bosman
Fortstraat 5
7025CD Halle

tel: 0314-631267

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Bosman   
Als bezoeker krijgt u hier een beeld van wat wij als technisch installatiebedrijf voor u kunnen betekenen. Voor nieuwbouw, verbouw, uitbreiding of renovatie van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.  
 
Wie zijn wij? 
 
Al meer dan 60 jaar is Bosman Halle werkzaam in installatietechniek. Ons bedrijf is naar onze klanten toekomst en servicegericht. Service is dan ook een belangrijk deel van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij streven naar duurzame installaties en tevreden klanten. Voor onderhoud aan alle installaties kunt u dan ook bij ons terecht. Wij voeren deze service uit in eigen beheer! 
 
Wat bieden wij? 
 
Bosman installatietechniek biedt een uitgebreid pakket aan diensten, producten en advies. Dit op het gebied van installatiewerk, energie en besparingen. Wij zijn actief in zowel de agrarische sector, voor particulieren als voor bedrijven. Lees meer over onze diensten. 
 
Onze Diensten 
 
Installatiebedrijf Bosman biedt een uitgebreid pakket aan diensten, producten en advies op het gebied van installatiewerk, energie en besparingen. Voor zowel de agrarische sector, particulier als voor bedrijven. 
 
Duurzame energie 
 
Van ons mag u advies op maat verwachten wanneer u energie wilt besparen. U kunt dan denken aan zonnepanelen, zonneboilers, warmte terugwin installatie, warmtepomp enz. 
 
Lichtadvies 
 
Energiezuinige verlichting of effectieve toepassingen. Steek bij ons uw licht op. 
 
Installatiewerk 
 
- Gasinstallaties 
- Drinkinstallaties 
- Riolering 
- Sanitair 
- Badkamers 
 
Electrotechniek 
 
- Bekabeling en meterkasten 
- Computernetwerken 
- Beveiligingsinstallaties 
 
Verwarmingstechniek 
 
- Centrale verwarming 
- Vloerverwarming 
- Luchtverwarming 
 
Ook 
 
- Dakbedekking 
- Stofzuigsystemen 
- Klimaatbeheersing / airco 
- Ventilatie 
- Waterbesparing 
- Enz. 
 
Wat is duurzame energie? 
 
Duurzame energie is energie uit bronnen die niet uitgeput raken, denk aan wind, water en zon. Bij de winning van duurzame energie komen geen vervuilende stoffen vrij zoals CO2 en het levert geen afval op dat lang opgeslagen moet worden, wat wel het geval is bij bijvoorbeeld het opwekken van kernenergie. Kortom, duurzame energie is schoon en onuitputtelijk. De aandacht voor duurzame, energiezuinige installaties speelt een steeds grotere rol in de installatietechniek. 
 
Bespaar op energie en maak uw keuze! 
 
Bosman installatietechniek, biedt u verschillende mogelijkheden op maat om gericht energie te besparen. De mogelijkheden hiervoor varieren van energiezuinige cv-ketels tot een totaal energiebespaarplan voor uw gehele woning of bedrijfspand. Energie besparen ligt nu in ieders bereik. De keuze is aan u. 
 
Onze duurzame activiteiten 
 
Onderstaand een aantal van onze duurzame diensten.  
 
- zonnepanelen 
- warmtepompen 
- zonneboilers