Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Koerts DTI in
GulpenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Koerts DTI
Nieuwstraat 17
6271 AX Gulpen

tel: 043 4500603

Extra informatie

Installatiebedrijf Koerts DTI   
Installatiebedrijf Koerts DTI, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in dak- en timmerwerken maar ook voor CV’s en loodgieterwerken bent u bij Installatiebedrijf Koerts DTI aan het juiste adres. Sinds 1995 timmeren wij als zelfstandig bedrijf aan de weg om voor u, een kwalitatief perfect product af te leveren. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog aangeschreven. Ooit als zelfstandig bedrijf begonnen in de vorige eeuw, zijn wij uitgegroeid tot een all-round bedrijf. 
 
Wij hebben ruimschoots ervaring van meer dan 30 jaar in het realiseren van daken met alle voorkomende timmerwerken van elke afmeting, vorm en verscheidenheid en materiaalkeuze. 
 
Wij zijn werkzaam voor overheid, industrie en particulieren. 
Naar boven. 
 
Specialisaties 
 
Installatiebedrijf Koerts DTI Techniek is gespecialiseerd in: hellende daken, platte daken, gevelbekledingen, timmerwerken en installatiewerken. 
 
Installatiebedrijf Koerts DTI Techniek verwerkt enkel hoogwaardige materialen. Zodoende kunnen wij kwaliteit garanderen. 
 
Installatie Techniek door Installatiebedrijf Koerts DTI 
 
Installatiebedrijf Koerts DTI Techniek is de betrouwbare partner, die innoverend en kosteneffectief uw installaties realiseert en beheert met zorg voor mens en milieu. Als totaalinstallateur, met gedegen vakmanschap en betrokkenheid biedt Installatiebedrijf Koerts DTI Techniek geïntegreerde maatwerkoplossingen. 
 
Onze monteur is u graag van dienst voor het oplossen van storingen en het vernieuwen van uw CV en voor al uw loodgieterwerken. 
 
Ook voor Electro installaties heeft Installatiebedrijf Koerts DTI Techniek de oplossing, door samenwerking met een Electro installatiebedrijf kunnen wij u een totaalpakket aan diensten leveren. 
Naar boven.