Installatiebedrijf
Zonderman Elektrotechniek in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Zonderman Elektrotechniek
Gotenburgweg 10
9723 TL Groningen

tel: 050-5420999

Extra informatie

Zonderman is rond 1928 opgericht door de heer R. Zonderman. Hij is begonnen met een bakfiets radio’s en dergelijke te venten in Groningen. Deze sloot hij indien noodzakelijk ook aan en al gauw werd dit de hoofdzaak van de onderneming. Er werd een pand in de Herestraat in Groningen betrokken en de voornaamste bezigheid werd de installaties in woningbouwprojecten. Het bedrijf groeide snel en in 1953 had Zonderman inmiddels 85 medewerkers in dienst. In die tijd was de voormalige bedrijfsleider de heer H. Herder inmiddels compagnon van de heer Zonderman geworden. In 1963 heeft de heer Herder het bedrijf in volle eigendom verkregen.    
In 1978 heeft de heer Herder de vennootschap verkocht aan de heren H.J. Heikens en T. Sikkema. Er is toen ook besloten om nieuw te bouwen op de huidige locatie aan de Gotenburgweg in Groningen. De hoofdzakelijke activiteit is ook dan nog steeds de installatie in woningen. Men gaat echter wel met zijn tijd mee en er worden inmiddels ook beveiligingsinstallaties, zuster-oproepinstallaties e.d. geïnstalleerd.  
 
Na 30 jaar hebben de heren Heikens en Sikkema in 2008 de vennootschap verkocht aan de heer J.J. Boorsma. De heer Boorsma is DGA van ITBB. ITBB zit voornamelijk in de utiliteitsbouw, industrie en de zorgsector. Zonderman met haar specialisme in de woningbouw wordt gezien als een prachtige uitbreiding van de activiteiten. 
 
Zonderman en ITBB een sterke combinatie...  
 
Onderhoud en service van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties binnen woongebouwen vraagt om een specialist die weet wat de eisen zijn. Bij Zonderman weten wij wat nodig is voor deze dienstverlening. Naast de technische en innovatieve aspecten zijn wij in staat om mee te denken over onderhoudsplanningen en uitvoeringscoördinatie.