Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Oostrom in
Gouderak
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Oostrom
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Oostrom
Smitsstraat 34
2831AG Gouderak

tel: 0182-372029

Extra informatie

Wim Oostrom begon in 1976 voor zichzelf als loodgieter. Een oude touwbaan in Gouderak was zijn eerste bedrijfspand en een gele tweedehands Simca zijn eerste bedrijfswagen. Al snel kreeg hij een flinke klantenkring, die de typerende Oostrom-aanpak wel kon waarderen. Wim Oostrom voelde zich nergens te goed voor, want particulieren met een kapot kraanleertje werden net zo goed geholpen als aannemers die verwarming wilden laten aanleggen in een hele nieuwbouwwijk. Omdat Oostrom altijd heeft vastgehouden aan deze filosofie, kon het bedrijf op een gezonde manier groeien, zonder te exploderen tot een onpersoonlijke reus op lemen voeten. Het aantal medewerkers groeide tot rond de twintig, de busjes werden uitgevoerd in het inmiddels bekende rood, en het bedrijf breidde zijn producten- en dienstenpakket uit met zaken als airconditioning, elektro en beveiliging. Wim Oostrom junior kwam in het jaar 2000 bij zijn ouders in de zaak en hij is de beoogde opvolger. In 2003 barstte de oude touwbaan uit zijn voegen, ging tegen de vlakte en werd vervangen door een modern bedrijfspand aan de Smitsstraat in Gouderak.   
Diensten  
 
Bij ons kunt u terecht voor alles wat met techniek te maken heeft. 
Vanaf riolering, dak en zinkwerk tot en met alle elektrawerkzaamheden. 
 
Indien u het warm heeft kunt u ook bij ons terecht voor een airconditioning, want dat zit ook in ons dienstenpakket. 
 
Belt u gerust voor een vrijblijvende offerte.