Installatiebedrijf
ToPe Installatiebedrijf in
GeleenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
ToPe Installatiebedrijf
Tunnelstraat 2/B
6163HT Geleen

tel: 046-4758361

Extra informatie

Klussen, Verbouwen, Renoveren bij particulieren en kleine bedrijven in de regio Zuid- en Midden-Limburg zijn mijn specialiteit. Een klantgerichte benadering is mijn uitgangspunt. Daarom zorg ik voor duidelijke communicatie en afspraken. Per project wordt een (vrijblijvende) offerte gemaakt. Na goedkeuring wordt de opdracht zo snel mogelijk ingepland. Werkzaamheden, die niet door mijzelf kunnen worden uitgevoerd, regel ik voor u via een van mijn partners. U heeft hierdoor slechts met één persoon te maken, die verantwoordelijk is voor de correcte uitvoering van uw klus.   
Dus als u een professioneel en vakkundig klusbedrijf zoekt voor al uw klus- en installatiewerk, dan bent u bij mij aan het juiste adres.