Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Meinders in
GeesterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Meinders
'n Mos 5
7678WC Geesteren

tel: 0546-631980

Extra informatie

We staan graag voor u klaar!   
Installatiebedrijf Meinders uit het Twentse Geesteren bestaat uit een dynamisch team met kennis van zaken. De gekwalificeerde installateurs hebben hart voor de zaak én voor de klant! 
 
Meinders is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten. Van verwarming en koeling tot zinkwerk en duurzame energie. Meinders heeft alles in huis om aan elke mogelijke installatievraag te voldoen. Voor zowel particulieren als opdrachtgevers in de utiliteitsbouw en industrie is Meinders een betrouwbare partner. 
 
De kwaliteit van installatiebedrijf Meinders 
 
Uiteraard levert Meinders kwaliteit. Maar welk (installatie)bedrijf zegt dat niet? Iedereen gebruikt het woord 'kwaliteit'. Belangrijker is hetgeen we ermee bedoelen. 
 
Duurzame installaties die goed functioneren 
 
Dat is voor installatiebedrijf Meinders écht kwaliteit. Ook het nakomen van afspraken maakt onderdeel uit van de verwezenlijking van kwaliteit. U bent altijd verzekerd van een betrouwbare partner én goed personeel. Onze installateurs en monteurs krijgen de juiste opleidingen en werken alleen in veilige situaties.