Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Holtus in
Gaanderen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Holtus
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Holtus
Hoofdstraat 109
7011 AD Gaanderen

tel: 0315-328354

Extra informatie

Het voor velen vertrouwde adres voor complete electrotechnische installaties voor bedrijf en particulier.    
Al meer dan 25 jaar levert de firma Holtus alles op het gebied van electrotechniek. Van aggregaat tot lichtbron.  
 
Holtus heeft door de jaren heen een naam opgebouwd binnen het tentoonstellingswezen en heeft vele evenementen en beurzen voorzien van elctrotechnische voorzieningen.  
 
Maar ook winkelinrichting, showrooms en de aanleg van stroomvoorziening voor bruiloften en partijen op buitenplaatsen behoren tot de werkzaamheden die door de jaren heen de revue zijn gepasseerd.  
 
Ook het werk voor particulieren hoort standaard in het programma, van verbouw tot nieuwbouw.  
 
Joke en Olaf Holtus staan ook voor u paraat!  
 
Holtus Installatietechniek 
 
opereert op verschillende markten die elkaar ook weer overlappen. Is het voor een winkelcomplex of voor een bedrijfspand? De aanleg van diverse installaties en stroomleidingen is bij Holtus in vaardige handen. 
 
Onder de noemer "doe dat waar je goed in bent" zijn alle werkzaamheden van Holtus Installatietechniek gericht op electrisch - gas en water toepassingen. 
 
Reeds vanaf het begin van de jaren tachtig ontwerpen, installeren en beheren wij al die installaties die zorgen voor prettig werken in winkels, fabriekspanden en overige gebouwen. 
 
Een specialisme waarmee wij door de jaren heen - gelet op onze klantenkring - een degelijke en betrouwbare reputatie hebben opgebouwd. 
Een reputatie waar we trots op zijn.  
Daarom stellen wij alles in het werk om ons specialisme ook in uw voordeel te laten werken.  
 
Wij begeleiden u graag vanaf het begin van uw project, zo weet u zeker dat onze ervaring past bij uw uiteindelijke wensenpakket.