Installatiebedrijf
Westerdijk Installatiebedrijf in
Farmsum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VWesterdijk Installatiebedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Westerdijk Installatiebedrijf
Rondeboslaan 22
9936BK Farmsum

tel: 0596-612093

Extra informatie

Westerdijk Installatiebedrijf in Delfzijl is een integrale dienstverlener op het gebied van technische installatiewerkzaamheden. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers uit de particuliere en sociale woningnieuwbouw tot en met de utiliteitsbouw en de private sector tot en met (semi-)overheidsinstellingen en de scheepsbouw.    
Compleet dienstenpakket 
 
Bij Westerdijk hebben we alle installatiedisciplines onder een dak. Dat maakt ons een slagvaardige projectpartner, die zorgt een strakke planning en efficiente logistiek. Daarbij is onze storingsdienst ’s nachts of in de weekenden paraat. 
 
Voor heel Groningen 
 
Met zo’n 40 personeelsleden is Westerdijk actief in de wijde regio Groningen. Uiteraard in het Eemsmondgebied, maar ook in Oost-Groningen en in de stad Groningen.