Installatiebedrijf
Marco de Boer Montage & Techniek in
Ermelo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VMarco de Boer Montage & Techniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Marco de Boer Montage & Techniek
Zwaluwstraat 115
3853CC Ermelo

tel: 06-50504280

Extra informatie

Het bedrijf   
Marco de Boer Montage en Techniek in Ermelo werd in 2004 opgericht door Marco de Boer. Zijn tientallen jaren opgebouwde expertise in de installatie- en sanitairbranche in combinatie met zijn directe, persoonlijke en lerende aanpak heeft geleid tot een veelgevraagd bedrijf dat inmiddels aanzienlijk meer doet dan alleen uw installatie.  
Mede door een uitgekiend netwerk van specialisten is Marco de Boer Montage en Techniek in staat uw complete (ver)bouwplannen voor u te verzorgen. Helemaal volgens uw wensen. Vanzelfsprekend. 
De regionale betrokkenheid is groot. Zo sponsort het bedrijf gym/turngroep Sparta Ermelo. 
 
De kracht 
 
Marco de Boer Montage en Techniek staat voor vanzelfsprekendheid. U heeft één aanspreekpunt, Marco zelf. U krijgt eerlijk en vakkundig advies. Afspraak is afspraak. Dat geldt voor het uit te voeren werk én voor het tijdstip waarop u het bedrijf bij u verwacht. Als er een fout gemaakt is wordt dat opgelost. Als u het wilt worden tijdelijke voorzieningen voor u getroffen. Eventuele troep wordt vanzelfsprekend opgeruimd. De factuur bevat geen verrassingen. Heeft u een storing, dan wordt die verholpen.