Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Kocks in
EricaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Kocks
Havenstraat 60
7887BR Erica

tel: 0591-633340

Extra informatie

Installatiebedrijf Kocks in 2006 opgericht door Benjo Kocks, hij is al geruime tijd actief op installatie gebied. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van advies, planning en installatie. De huidige klanten van Installatiebedrijf Kocks zijn zo tevreden dat uitbreiding in personeel heeft plaatsgevonden. Ook een nieuw bedrijfspand was noodzakelijk. Op 1 September 2007 heeft hiervan de opening plaats vonden.en na 6 jaar te hebben gezeten in erica zijn we op 25-10-2013 verhuist en zijn nu gevestigt aan de BrinkenHalte 20 in Emmen   
Hierdoor is er in de omgeving van Emmen een bedrijf ontstaan die een flinke actieve rol speelt op het gebied van Installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor Elektra, Gas, Water, Sanitair, Verwarming, warmtepompen, zonnepanelen, Beveiliging, Camera’s en Datanetwerken. Deze veelzijdigheid biedt u dus vele voordelen om met ons in zee te gaan. Doordat alle facetten in één bedrijf zijn vertegenwoordigd hebben wij alles in huis om u vakkundig en professioneel van dienst te kunnen zijn. 
 
Wij zien uw vraag als een uitdaging, iedere uitdaging wordt op zeer efficïente wijze benaderd. Samen met u als opdrachtgever, zoeken wij naar de juiste oplossing. Een combinatie die uitstekend zal aansluiten op uw wensen: gebundelde vakkennis, geeft een verzorgde installatie en verantwoordelijkheid voor het leveringsprogramma. 
En wat vooral belangrijk is: één aanspreek- en servicepunt.

Specialiteit
  • electra  
  • Verwarming  
  • Gas en water  
  • Sanitair  
  • Datanetwerken  
  • Cameras  
  • Beveiliging  
  • staalframebouw