Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Eijsden in
EijsdenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Eijsden
Wilhelminastraat 66
6245AX Eijsden

tel: 043-4092942

Extra informatie

Welkom op Installatiebedrijf Eijsden   
Wanneer u rond dwaalt met de gedachten om nieuw te bouwen, of te verbouwen, en u wilt installaties aanpassen en/of uitbreiden, dan is het goed om u eerst goed voor te bereiden op de belangrijkste factoren om succesvol te bouwen. Beslissingen in de beginfase kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben. U kunt hierbij denken aan het beperken van servicekosten, besparingen van energie, denk hierbij aan zonne-energie en strategieen voor onderhoud. 
 
Elektro installatiebedrijf Elektro Eijsden is een installatiebedrijf dat werkzaam is in onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoren, winkels en hallen/loodsen. De belangrijkste activiteiten van ons zijn het adviseren, ontwerpen en onderhouden van installaties. Wij denken mee met onze opdrachtgevers. 
 
Onze vakkennis op het gebied van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk in de ontwerpfase. Gehele trajecten van ontwerp t/m oplevering, of alleen een onderdeel binnen dit traject zijn mogelijk bij Elektro Eijsden. 
 
Bij onderdelen moet men denken aan teken- en/of rekenwerk, het schrijven van bestekken, bouwbegeleiding, uitvoering enz. Voor specifieke onderdelen wordt nauw samengewerkt met collega bureau's, welke zijn gespecialiseerd in hun eigen werkgebied. Voorbeelden hiervan zijn inspecties en opleidingen, zonnepanelen, brandmelding, data/netwerk, ventilatie, inbraak, interieurbouw, loodgieters/verwarming, airco installaties etc. 
 
Enkele activiteiten zijn ontwerp, advies & het begroten van: 
 
•installaties,zonnepanelen, verlichting, deurvideo intercom, alarminstallaties 
•elektrische vloerverwarming op maat, automatisering van hekwerken/poorten 
•inspectie en vervolg werkzaamheden, camping installaties 
•gecertificeerde data installaties, telefonie, ventilatie, noodverlichting 
•buitenverlichting, terreinverlichting, exclusieve verlichtingen, schakelmateriaal 
 
Indien u voor uw situatie specifieke vragen heeft, zijn wij uiteraard gaarne bereid u op een deskundige wijze te adviseren en u met betreffende installatiewerkzaamheden van benodigde informatie te voorzien. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies. 
 
Elektro Eijsden biedt een breed pakket diensten aan op het gebied van licht- en krachtinstallaties, maar ook zwakstroom-installaties zoals data, beveiliging, bus en domotica systemen.  
 
We bedenken technische oplossingen op maat voor uw probleem. Door de uitvoering met eigen mensen te verzorgen, houden we greep op de voortgang en kwaliteit van het werk.

Specialiteit
  • Domotica  
  • Noodverlichting  
  • Verlichting