Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Pardijs in
EefdeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Pardijs
Schoolstraat 48
7211 BC Eefde

tel: 0575-514383

Extra informatie

Installatiebedrijf Pardijs geeft u als erkend comfortinstallateur de zekerheid van deskunig advies en ontwerp en een vakkundige installatie, onderhoud en reparatie. Duurzaamheid en energiezuinigheid spelen altijd een grote rol.   
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsprodukten en hebben ervaren en goed opgeleide medewerkers. Pardijs biedt u alles onder één dak aan. U heeft dus gedurende de werkzaamheden één aanspreekpunt voor een optimale voortgang en garantie. 
 
Installaties 
 
Veilige installaties en de juiste aansluiting van alle daarop aangesloten toestellen zijn hierbij onmisbaar. Alleen dan hebt u altijd op het juiste moment, op de juiste plaats de beschikking over warm- & koudwater, warmte of koeling, elektra en verlichting. 
 
Ontwerp, aanleg en onderhoud gaan bij ons altijd samen met vakkundigheid. En waar nodig met advisering. Rekening houdend met de benodigde capaciteit, energiezuinigheid, milieubewust functioneren en vooral uw budget zoeken wij in overleg met u naar passende mogelijkheden. 
 
Om u een goede indruk te geven van de installatie maken wij gebruik van computerontwerpen, die wij op een groot scherm in onze spreekkamer met u kunnen bespreken. 
 
Vakmanschap en veiligheid 
 
Het veilig en betrouwbaar functioneren van uw huis- of bedrijfsinstallaties is niet vanzelfsprekend. Door ondeskundig installatiewerk of onvoldoende onderhoud komen nog regelmatig brand, explosies, koolmonoxidevergiftigingen en legionellabesmettingen voor. Als eigenaar van het pand bent u aansprakelijk voor het veilig functioneren van de gas-, water en elektrotechnische installaties. Steeds meer verzekeraars grijpen onvakkundige installatie en onderhoud dankbaar aan om minder of niet uit te keren.  
 
De comfortinstallateurs beschikken over de juiste vakdiploma's en hanteren de geldende normen en installatierichtlijnen om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen. Zij beschikken over goed opgeleide monteurs en de juiste (meet)gereedschappen om uw huis- en bedrijfsinstallaties veilig, duurzaam en energiezuinig aan te leggen en te onderhouden. Hun werkzaamheden worden met regelmaat door onafhankelijke inspectiebedrijven gecontroleerd. Bij een grootschalig onderzoek in Nederland is gebleken dat bij gas-, water- en elektra-installaties in woonhuizen vaak de volgende gebreken voorkwamen: 
 
Gas 
 
- lekkende gasbuizen;  
 
gasslangen in slechte staat; 
- ontoelaatbare CO2 productie van gastoestellen; 
 
- veiligheidsproblemen met betrekking tot de rookkanalen;