Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Boon Edam Nederland B.V. in
EdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Boon Edam Nederland B.V.
Ambachtstraat 4
1135 GG Edam

tel: 0299 380808

Extra informatie

Wat wij in 1873 zijn begonnen als timmerfabriek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat zich internationaal marktleider mag noemen. Wereldwijd lopen er dagelijks miljoenen mensen door onze deuren. Er bestaat geen andere internationaal opererende groep met dezelfde uitgebreide ervaring op het gebied van toegangstechnologie. Ons succes is het resultaat van sterke kernwaarden: klantfocus, innovatie, expertise en een oprechte betrokkenheid bij onze serviceverlening. Wij leverden onze eerste draaideur meer dan 100 jaar geleden. Tegenwoordig zijn onze kernactiviteiten voornamelijk toegespitst op Door Systems, Security Access en Advanced Door Care.   
Boon Edam: wat wij in 1873 zijn begonnen als timmerfabriek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat zich internationaal marktleider mag noemen. Door de jaren heen hebben we een zeer uitgebreide en innovatieve range aan draaideuren en beveiligingsproducten ontwikkeld, die kunnen worden aangepast aan vrijwel elke eis die aan dergelijke producten gesteld mag worden. Met behulp van geavanceerde software kunnen we u adviseren over energiezuinigheid en -besparing of over de exacte hoeveelheid mensen die een bepaalde deur gedurende een bepaalde tijd kan passeren. Onze uitstekend opgeleide werknemers bieden u een compleet pakket professionele diensten op het gebied van verkoop en advies, projectmanagement en service & onderhoud. Zo weet u niet alleen zeker dat u de deur koopt die u nodig heeft, maar ook dat hij de jarenlang optimaal zal functioneren. 
 
Vandaag de dag heeft de Koninklijke Boon Edam Groep wereldwijd honderden gemotiveerde medewerkers bij dochterondernemingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika en een netwerk van exclusieve distributeurs in tientallen andere landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Edam en nog steeds het grootste verkoop- en productiecentrum van onze producten.Van hieruit worden bovendien veel nieuwe producten ontwikkeld. 
 
Of u nu direct met ons praat of met een van onze distributeurs, wij verzekeren u dat uw project onze volledige aandacht krijgt. Van de eerste vraag tot de bestelling, de installatie en, als u dat wilt, daarna door middel van één van onze onderhoudsprogramma’s. 
 
Met een wereldwijd netwerk van dochters en distributeurs zijn wij ervan overtuigd dat u het beste geleverd krijgt. Om het gewenste resultaat te kunnen leveren werken wij nauw samen met onze klanten. Door goed te luisteren zijn wij in staat om advies op maat te leveren en ontstaat er een gerichte aanpak die voor elke situatie een oplossing kan bieden. 
Wij geven deskundig advies over zaken als toegangscontrole en energiebesparing en kijken onder andere naar capaciteit, vluchtroutes en mindervaliden toegankelijkheid. Allerlei onderwerpen waaraan gedacht moet worden om de juiste keuze te kunnen maken. Ook bij oplevering laten wij niets aan het toeval over. Gekwalificeerde goed opgeleide monteurs en een juiste planning staan garant om een project op tijd en passend binnen het budget op te leveren.  
Klantgericht 
 
Wij geven deskundig advies over zaken als toegangscontrole en energiebesparing en kijken onder andere naar capaciteit, vluchtroutes en mindervaliden toegankelijkheid. Allerlei onderwerpen waaraan gedacht moet worden om de juiste keuze te kunnen maken. Ook bij oplevering laten wij niets aan het toeval over. Gekwalificeerde goed opgeleide monteurs en een juiste planning staan garant om een project op tijd en passend binnen het budget op te leveren. 
 
Innovatie 
 
Bij Boon Edam zijn wij altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen. 
 
Milieumanagement 
 
Royal Boon Edam International B.V. is ISO 14001:2004 gecertificeerd. Ons milieuzorgsysteem is van toepassing op de ontwikkeling, productie, verkoop, installatie, service en onderhoud van onze entreeproducten. 
 
Topkwaliteit 
 
Boon Edam is ISO-9001:2008 gecertificeerd. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de hoogste internationale standaarden op het gebied van productontwerp, inkoop, productie, testen, documentatie, leveringen en service. Topkwaliteit producten worden hiermee gegarandeerd. Royal Boon Edam International B.V. is ISO-9001: 2008 gecertificeerd. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de hoogste internationale standaarden op het gebied van productontwerp, inkoop, productie, testen, documentatie, leveringen en service. Topkwaliteit producten worden hiermee gegarandeerd. 
 
Onze producten voldoen aan de eisen en normeringen die gelden in verschillende landen in de wereld: 
 
•EN 16005 for powered pedestrian doors 
•ANSI A156.27 for power and manual operated revolving pedestrian doors 
•EN 1523 for bullet-proof glass 
•TUV model/design testing for vital structural components 
•TUV and CO48 requirements for emergency exits and rescue access routes 
•BS7036 British Standard Safety on Powered Doors 
•Compliance with current European legislation to conform with CE regulations 
•Qualicoat accreditation on powder coated doors 
 
Esthetiek 
 
Onze ingangstechnieken kunnen zodanig worden geproduceerd dat zij altijd goed aansluiten bij vrijwel ieder gebouw en iedere situatie. Ten behoeve daarvan hebben wij de beschikking over een ruime keuze aan mogelijkheden voor afwerking en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe toepassingen. Naast het traditionele hout, poedercoating en geanodiseerd aluminium kunt u ook kiezen uit een groot aantal verschillende soorten glas, roestvast staal bewerkingen, brons en messing. Ook voor de beveiligingsproducten hebben we een ruime keuze zoals marmer, verschillende soorten hout en fineer.