Installatiebedrijf
Verschuure Koudetechniek Dreumel BV in
DreumelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Verschuure Koudetechniek Dreumel BV
Rooysestraat 41a
6621 AH Dreumel

tel: 0487-570618

Extra informatie

Wie is VKD?   
Verschuure Koudetechniek Dreumel BV in Dreumel is een vooruitstrevende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in koudetechniek en airconditioning. 
 
Eigenaar en oprichter is Roy Verschuure, die voorheen bij een aantal gerenommeerde installatiebedrijven heeft gewerkt, zodat u ervan verzekerd bent dat u met een deskundige en ervaren partner te maken hebt. Roy Verschuure wordt daarbij ondersteund door vakbekwame medewerkers. Dankzij hun brede ervaring verzorgen zij het volledige traject van ontwikkeling tot en met de installatie en onderhoud. Door een persoonlijke benadering speelt het koudetechnisch bedrijf sterk in op de wensen en behoeften van de klant, waarbij de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van koudetechniek en airconditioning worden toegepast. Vandaar dat Verschuure Koudetechniek niet alleen binnen de regio, maar ook landelijk een naam heeft opgebouwd. 
 
Tot de klantenkring behoren het bedrijfsleven, horeca, fruithandel, semioverheden en particulieren. Opdrachten variëren van airco voor woningen en kantoren tot grote koelinstallaties in de industrie. 
 
Ook voor gedegen advies kunt u terecht bij Verschuure Koudetechniek. Het bedrijf is lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging voor ondernemers op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. De installateurs die lid zijn van de NVKL mogen het exclusieve NVKL kwaliteitslabel voeren. Dit houdt in dat ze voldoen aan de criteria van de NVKL-erkenning. Deze criteria hebben onder andere betrekking op vakkennis, opleiding, voldoen aan wetgeving, veilig werken en de omgang met de klant. NVKL-leden worden tweejaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke en daartoe erkende certificeringinstelling. 
 
Begin 2010 ontving Verschuure Koudetechniek Dreumel B.V. het bedrijfscertificaat voor de regeling gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen koelinstallaties.