Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Vilsteren in
DodewaardOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Vilsteren
De Vlasman 11
6669 ND Dodewaard

tel: 0488-411247

Extra informatie

Installatiebedrijf van Vilsteren is een erkend installatiebedrijf dat in 1968 gestart is. Door eerlijk vakmanschap en vasthoudende gedrevenheid is het bedrijf uitgegroeid tot dat wat het nu is.   
Bannieren 
 
Complete installaties vragen meer dan alleen op maat zagen, knippen, buigen, lijmen, knellen en lassen van onderdelen van installatiedelen. Onze gas- en waterfitters kennen hun verantwoordelijkheden bij aanleg van goed en veilig werkende installaties. Dat geldt evenzeer voor het aansluiten van de apparatuur en het functioneren van sanitair. Gerespecteerde vakmensen met ervaring maken dat aannemers, overheidsinstellingen, bedrijven en uiteraard particulieren tot de vaste klantenkring behoren.  
 
Onze medewerkers zijn gewend om in bewoonde situaties te werken. Ze zorgen ervoor dat uw huis zo netjes mogelijk blijft en ruimen hun eigen rommel op. Ze houden er rekening mee, dat voorzieningen als gas, water, cv en douche zoveel mogelijk bruikbaar blijven. 
 
Van Vilsteren is erkend Uneto-VNI installateur (Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven). Dit betekent dat we moeten voldoen aan diverse kwaliteitseisen. We zetten ze graag voor u op een rij: 
 
• Vakmanschap en kwaliteit: Uneto-VNI installateurs voldoen aan strenge eisen en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
• Zekerheid en betrouwbaarheid: De Uneto-VNI-installateurs erkennen bij eventueel verschil van inzicht de uitspraak van een onafhankelijke, geschillencommissie.  
• Waarborg en garantie: Ondernemers die zijn aangesloten bij Uneto-VNI werken volgens Uneto-VNI consumentenvoorwaarden, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.  
 
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de volgende disciplines: 
 
Bedrijfsauto 
 
● Loodgieterswerk  
● Sanitair 
● Daktechniek  
● Verwarmingssystemen 
● Ventilatie 
● Gashaarden  
● Service / onderhoud  
● Verhuur