Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bruynesteyn in
DiemenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bruynesteyn
Verrijn Stuartweg 11-c
1112 AW Diemen

tel: 020 - 6906760

Extra informatie

Vakmanschap, kwaliteit, service en betrokkenheid - sinds 1963   
Als u gaat bouwen of verbouwen dan verwacht u naast een uitstekend resultaat ook een betrokken en betrouwbare partner. Bij Bruynesteyn zijn wij ons daarvan bewust. Al meer dan 45 jaar bieden we in Amsterdam e.o. onze expertise als ambachtelijke loodgieter, met actuele kennis van de laatste innovaties van de installatietechniek. Naast het op projectbasis realiseren van uw wensen, dragen wij ook graag zorg voor uw continuïteit in de vorm van servicecontracten en onderhoud. Door onze schaalgrootte zijn we in staat zeer flexibel te zijn en tevens een hoog serviceniveau te bieden. 
 
Installatiebedrijf Bruynesteyn is lid van Uneto-VNI en KOMO gecertificeerd. 
 
Uw project in goede handen 
 
De breed opgeleide professionals van Installatiebedrijf Bruynesteyn hebben een ruime ervaring, strekkend van riolering, sanitair of minder valide aanpassingen, leggionellabestrijding en lekkageopsporing tot dakbedekking en lood- en zinkwerk. Ook de aanleg, mutatie of vernieuwing van uw centraleverwarming, koeltechniek of airconditioning is bij Bruynesteyn in de juiste handen. Bij verbouwingen of mutatieprojecten kan Bruynesteyn op projectmatige basis door zijn netwerk van betrouwbare leveranciers de rol van aannemer vervullen. 
 
Door de vakkundige en zorgvuldige aanpak vertrouwt Bulthaup Olympisch Stadion alle keukenplaatsingen volledig aan Installatiebedrijf Bruynesteyn toe. 
 
Betrouwbaarheid en vakmanschap 
 
Vele organisaties en particulieren leggen de zorg voor het reguliere onderhoud van hun centrale verwarming/warmwater installatie, airconditioning of dakbedekking bij Installatiebedrijf Bruynesteyn Bovendien bieden wij een 24-uurs storings- of calamiteitendienst aan, waarop onze klanten een beroep kunnen doen bij storingen aan de door ons in onderhoud genomen apparatuur. Dit doen wij onder andere voor particulieren, Verenigingen van Eigenaars en woningbouwverenigingen, zoals Eigen Haard in Amsterdam. Voor particulieren kunt u onze voorwaarden hier vinden. 
 
Neemt u contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een op uw wensen afgestemde service tegen aantrekkelijke kosten.