Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Vos & Groen in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Vos & Groen
Henricuskade 45
2497NB Den Haag

tel: 06-18095022

Extra informatie

Bedrijfsinformatie   
Installatiebedrijf Vos & Groen bestaat nu 5 jaar en is gericht op voornamelijk utilliteitsbouw. Kwaliteit en degelijkheid staat voorop. Gespecialiseerd in Tig en autogeenlassen 
 
Goedeprijzen 
 
Installatie van ketelhuizen en dikwandige installaties met het voordeel dat een hoop voorbereid kan worden in de werkplaats. 
 
Onderhoud en service 
 
Afnemers van Vos & Groen kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw installatie. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten. 
 
Kwaliteit 
 
Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren. 
 
Technische kennis 
 
Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur die wij als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven. 
 
Productkeuze 
 
Het assortiment dat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij u kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantievoorzieningen.