Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Wiek in
De Wijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf De Wiek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf De Wiek
Commissieweg 28
7957ND De Wijk

tel: 0522-445046

Extra informatie

Installatechniek is een breed begrip waar meerdere aspecten een rol spelen. Bij Installatiebedrijf De Wiek bent u verzekerd van de beste kwaliteit en doelgerichte oplossingen op maat.   
U kunt bij ons installatiebedrijf in De Wijk eigenlijk voor alle installatiewerken terecht. Met onze ervaring en expertise voeren wij onze werkzaamheden tot in perfectie uit.  
 
Wij zijn sinds jaar en dag de aangewezen partij voor kwaliteit en duurzame oplossingen met betrekking tot installatietechniek. In de jaren dat Installatiebedrijf De Wiek actief is als installatiebedrijf uit De Wijk hebben wij een groot vast, en vooral tevreden, klantenbestand weten op te bouwen. Onze klanten weten immers dat als Installatiebedrijf De Wiek het doet, het goed gebeurt. Conform de afspraken en met uw eisen en wensen als primair uitgangspunt. Ons team staat voor u klaar met gedegen advies en doelgerichte actie. Zij werken snel, netjes en met oog voor het esthetische aspect. Zij blijven daarbij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied door het volgen van periodieke bij- en nascholingstrajecten.

Wat kunnen wij 
  • Verwarming 
  • Sanitair 
  • Elektra 
  • Dakbedekking 
  • Riolering 
  • Nieuw- en verbouw 
  • Duurzaamheid 
  • Stalbouw