Installatiebedrijf
Floor Installatiebedrijf in
CulemborgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Floor Installatiebedrijf
Industrieweg 23
4104 AP Culemborg

tel: 0345-571303

Extra informatie

Floor Installatiebedrijf is een allround installatiebedrijf dat sinds 1920 in de hele regio actief is op het gebied van installatietechniek. Tal van werkzaamheden kunnen voor onze opdrachtgevers uitgevoerd worden.Onder meer:   
Centrale verwarming, de aanleg van riolering, waterleiding, elektra, gasinstallaties en het verhelpen van lekkages en storingen. Ook voor installatie van sanitair kan men uitstekend bij ons terecht. Al deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van zowel aannemers als particulieren in de woning en utiliteitsbouw. 
 
Veelzijdigheid, vakmanschap en betaalbaarheid zijn bij Installatiebedrijf Floor de sleutelwoorden. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van cv-, gas- ,elektra- en waterinstallatie's. Ook installeren wij complete badkamers. Kortom wij zijn van vele markten thuis. Ons installatiebedrijf is een jong fris bedrijf, gestoeld op jaren van kennis en vakmanschap. De afgelopen 90 jaar wist Installatiebedrijf Floor een betrouwbare naam op te bouwen. Installatiebedrijf Floor staat voor betrouwbaarheid en gegarandeerd goed en net werk. 
 
Onze diensten. 
 
Onze vaste klanten waarderen de persoonlijke benadering in onze dienstvelening en de vriendelijke, informele sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn gediplomeerd op diverse terreinen. Wij besteden de grootste zorg aan onze installaties.