Installatiebedrijf
Installatiebedrijf BeCeKa in
Capelle aan den ijsselOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf BeCeKa
Merellaan 212
2902 JL Capelle aan den ijssel

tel: 010-2359984

Extra informatie

Installatiebedrijf BeCeKa is een erkend installatiebedrijf uit Capelle a/d IJssel met ruim 12 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van CV installaties, stadsverwarmingsinstallaties, gasleidingen en sanitaire voorzieningen waaronder complete aanleg en renovatie van badkamers. Installatiebedrijf BeCeKa is daarnaast gespecialiseerd in het aanleggen en vernieuwen van al uw zinkwerk waaronder goten en is het adres voor alle voorkomende werkzaamheden op rioleringsgebied. Ook voor alle dakwerkzaamheden zoals onderhoud en vernieuwing van dakbedekking kunt u bij Installatiebedrijf BeCeKa terecht.   
Beceka is een erkend Nefit dealer en gespecialiseerd in het onderhoud van alle types Nefit c.v. ketels. Klik op offertes en meer informatie om online een CV onderhoudscontract voor Nefit ketels af te sluiten! 
 
Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Binnen de regio groot Rotterdam rekenen wij geen voorrijkosten

Specialiteit

VVE onderhoud | CV installatie | Dakbedekking | Sanitair | Zink en Goten | Rioleringen | Gasleidingen