Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Gilissen & Gilissen in
Cadier en keerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Gilissen & Gilissen
Heerderweg 3
6267 NH Cadier en keer

tel: 043 - 4072220

Extra informatie

Installatiebedrijf Gilissen & Gilissen is een gerenommeerd en erkend installatiebedrijf voor sanitaire-, centrale verwarming- en ventilatie-installaties.   
Installatiebedrijf Gilissen & Gilissen is sinds 1974 gevestigd in Cadier en Keer. En wij werken met ons team zowel bij particuliere als zakelijke klanten in de regio Zuid-Limburg.  
 
Onze service dienst is voor klanten, maar ook voor klanten zonder onderhoudscontract 24 uur en 7 dagen per week te bereiken via telefoonnummer: 043 407 22 20. 
 
Door de combinatie van praktijkervaring en actuele kennis kunnen wij u vooraf uitstekend adviseren over de volgende onderwerpen: 
 
Loodgieterwerkzaamheden: gas- en waterleidingen, riolering, badkamers. 
 
C.v.-installaties: aanleg en onderhoud, verhuur, verkoop en lease van c.v.-ketels. 
 
Duurzame technieken: zonne-boilers, -cellen (PV), laag temperatuur verwarming, gaswarmtepompen 
 
Legionella preventie 
 
Subsidie-regelingen: LES, Vamil, EIA, Provincie Limburg 
 
Vraag vrijblijvend informatie of maak een gratis afspraak.  
 
Na deze afspraak ontvangt u binnen 5 werkdagen een gespecificeerde offerte met betrekking tot het werk dat voor u wordt uitgevoerd.  
 
Door de bundeling van kennis op het gebied van het adviseren, realiseren en beheren van technische installaties kunnen wij u een totaalpakket van diensten leveren. Deze dienstverlening omvat het gehele traject gedurende de complete levensduur van de installatie. 
 
In onze visie wordt het optimale eindresultaat bereikt wanneer mensen op een professionele, betrokken, open en prettige wijze met elkaar kunnen samenwerken. Deze wijze van aanpak mag u van ons verwachten. 
 
Een installatiebedrijf kan u veel werk uit handen nemen. Middels dit overzicht willen wij u attenderen op werkzaamheden welke wij voor u, in en om uw woning kunnen verrichten. 
 
Aangezien wij beschikken over service-monteurs met een ruime ervaring en een gedegen vakkennis kunnen wij de diverse werkzaamheden gecombineerd worden. Uw voordeel is dat u maar éénmaal thuis hoeft te zijn, onze service-monteur voert op één dag de door u aangekruiste onderhoudstaken uit. Verder is uw voordeel dat u geen voorrijkosten hoeft te betalen en wij een gunstig tarief rekenen.

Specialiteit
  • Badkamer 
  • Centrale verwarming / CV ketels 
  • Gasleidingen 
  • Sanitair 
  • Waterleidingen 
  • Zonneboiler 
  • Warmtepompen