Installatiebedrijf
Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof in
BunnikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof
Groeneweg 3A
3981 CK Bunnik

tel: 030-6561968

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof   
Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof verzorgt complete CV-installaties, badkamers en gas- en waterinstallaties. Ook houden we ons bezig met zink- en loodwerkzaamheden, ontstoppen en het repareren van rioleringen. Meer in het algemeen beschikken wij over ‘allround’ ervaring. Daarom zijn wij in staat om u een compleet pakket aan te bieden.  
Wilt u meer weten over de werkzaamheden en werkwijze van Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik? Of wilt u een offerte aanvragen?  
 
Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof 
 
Al sinds 1976 is Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik een begrip in Bunnik en omstreken. Naast het installeren en onderhouden van CV-installaties, het aanleggen van gasleidingen en loodgieterwerk, verzorgen wij ook complete badkamers. 
 
Van slopen, leidingwerk en timmerwerkzaamheden tot het aanleggen van elektra, zetten van tegels en stucwerk; wij verzorgen het gehele traject. Goed om te weten is dat wij uitsluitend vakmensen in dienst hebben. Stuk voor stuk gediplomeerde mensen, die beschikken over een schat aan werkervaring. Overigens heeft u gedurende de verbouwing één vast aanspreekpunt. Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI en dealer van de topmerken Vaillant en Nefit.  
 
Werkzaamheden 
 
Installatiebedrijf van Buuren Bunnik vof biedt een compleet pakket! 
Hoe groot of klein uw klus ook is, Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik biedt een pasklare oplossing. Zo verzorgen wij complete CV-installaties, badkamers en gas- en waterinstallaties. 
 
Ook houden we ons bezig met zink- en loodwerkzaamheden, ontstoppen en het repareren van rioleringen. Meer in het algemeen bieden wij een ‘compleet pakket’ aan.  
Zo zijn bij Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik een ervaren timmerman, elektricien, tegelzetter en stukadoor werkzaam. Als er eerst gesloopt moet worden, nemen we dat ook voor onze rekening. Goed om te weten is dat u één vast aanspreekpunt heeft. Wel zo gemakkelijk! Verder staan wij bekend om onze nette werkwijze.

Specialiteit
  • Centrale verwarming 
  • Badkamer/Toilet 
  • Gas en waterinstallaties 
  • Zink- en loodwerk 
  • Dakbedekking / Goten 
  • Riolering / Onstopping 
  • Zonne-Energie 
  • Zonnepanelen 
  • Zonneboiler