Installatiebedrijf
Rutherm Installatietechniek in
BuinenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Rutherm Installatietechniek
Hoofdstraat 81
9528PC Buinen

tel: 0599-852888

Extra informatie

Welkom bij Rutherm Installatietechniek   
Bij Rutherm Installatietechniek vindt u hét adres voor een betrokken allround partner voor alle installatieklussen in ruwweg de regio Stadskanaal, Borger en Gieten. Wij denken met u mee, kijken wat mogelijk is en houden natuurlijk rekening met wat bij u past. Bij Rutherm is kwaliteit gegarandeerd: we zijn een erkend installatiebedrijf en volledig gediplomeerd. 
 
Rutherm Installatietechniek zorgt ervoor dat we de diensten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden en daarbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ons specialisme is breed: naast alle installatieklussen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het geven van advies over energiezuinige oplossingen en producten. 
 
Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.